Calendari

<<   June 2021    
SMTWTFS
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30    
Alojado en
ZoomBlog

Lost 3a temporada cap.9: Comentarios

Edu | February 23rd, 2007, 9:53 | (Contact, Page)

Lo més destacable del capítol és que per fi surten del getho dels experiments i tornen a la illa principal (ja mestava cansant de l'entrorn dharma akell), fet que crec que permetrà una interacció més àmplia entre tots els personatges. Lo del tatuatge doncs guapu,xo com tot en akesta serie rodejat de misteri xo sense poder arribar a cap conclusió (encara).realment tinc mono de swayer, com magraden els seus diàlegs!breiXo | February 25th, 2007, 21:44 | (Contact, Page)

A mí este capítulo me ha parecido un poco una carallada, seguramente tb porque veníamos de uno cojonudo. Lo de los tatuajes de momento no tiene ningún sentido, y yo para explicar eso casi prefiero que no expliquen nada. La china/tailandesa/loquesea esa va de dura misteriosa al principio y luego cuando Jack le dice que le haga un tatuaje ella se niega un poco, más que nada para hacerse la interesante, y se lo tatúa. Ala. Si tan dramáticas consecuencias iba a tener, haberle dicho que no y ya está. Total ¿que iba a hacer Jack? ¿Pegarle? ¿Torturarla hasta que accediese? ¿Matarla? Como mucho le hubiese insistido durante una semana hasta que se aburriese. Además ¿qué coño hace Jack ahí? ¿Por qué pelotas deja Sawyer marchar al novio de Alex? Para un "otro" que hay medio dispuesto a colaborar y a responder alguna de las miles de preguntas que tienen va y lo invita a llevar a cabo un estúpido rescate suicida. Sólo le faltó mandar a Sayid con él para acabar de condenar la empresa al fracaso. Bahmanurr | February 26th, 2007, 9:34 | (Contact, Page)

Estic totalment d'cord amb el Martí, però es que a part han fet durar aquest caítol una mosntruoistat....
Es a dir... per explicar-nos el significat del tatoo d'en Jack i per presentar-nos un nou personatge com el Sherfiff de los otros, amb 10 minuts n'hi havia més que suficient.... No calen tirar 40 minuts a la bsura per aquest 2 fets ni allargar-los inecessariament... però ja se sap... aquesta sèrie te coses molt on es però d'altres de no tant bones... i una d'elles es que allarguen innecessariament temes que, a priori, seblen que podrien ser mencionatas amb molt menys del temps que reaemnt i dediquen.
Essperemq ue com a mínim valguin la pena i que tema tatoo i sheriff no hagin estat temes gratiuts com tants d'altres que ens han mostrat semblant que serien interessant i que desprès no s'han tingut més en compte.Maialen | February 26th, 2007, 12:14 | (Contact, Page)

Muy bueno lo de Said... JI,ji... La verdad es q se le hecha en falta. A él y a sus super preparados y precisos planes de rescate. Yo he visto a gusto el capítulo, pero es cierto que es un poco farsa, porque solo marea la perdiz, aún más si cabe. Ya es hora de que empiecen a dar respuestas. Ý lo de la separación de las historias empieza a ser preocupante. Qué es de Locke?
Me suena la Sheriff, pero no se de qué.
Ah, y o sea que Ethan era cirujano. Y para qué mandan a un cirujano a hacer de espía cuando tienen a mil matones medio tontos? En fin...oriol | March 1st, 2007, 18:18 | (Contact, Page)

La xèrif em sobra.

Qui mana realment? Un jefe, ara la xèrif? Penós.

Si analitzessim la majoria de capítols que portem de la 3a temporada, 2 coses: ens estan prenent el pèl i realment volen que nem abandonant lost; i si traiéssim totes les rucades i escenes que sobren només haguessin calgut 2 capítols.

A part que els guionistes semblen realment lerdos. Ara resulta que no tenen cirurgians pq l'unic era l'Ethan i el van matar. I per què el van enviar, tenin els sonats que només fan que matar o nar de forts i invencibles?¿ jaja, penós. Una tonteria rere l'altre

Repeteixo que Lost deixa moltes incògnites obertes temporada rere temporada que no es resolen i que a la llarga no propicien re. Quina manera de llençar un capítol com el darrer! per favor, és que ja no es pot parlar de lost; ha perdut l'essència!!

Fa la tira de capítols que no surt el xino, xina i Saíd. Llàstima! Aqeusts si que els trobo a faltar.

Apa, ara ja està tothom a mateixa illa. A vere què passaràlouboutin shoes | January 12th, 2012, 4:03 | (Contact, Page)

story [b][url=http://www.canadagoose.com.co/]canada goose outlet[/url][/b] spread in the school. Students have praised her, saying she would usually helpful. We [b][url=http://www.canadagoose.com.co/]canada goose sale[/url][/b] [b][url=http://www.canadagoose.com.co/]canada goose[/url][/b] asked...louboutin shoes | January 12th, 2012, 4:04 | (Contact, Page)

r why, she said: Xin Yan has been remembered jordan heels her grandmothers words. jordan boots for women East forty-seven pr... jordan high heelsRealiza un comentario Regresar al artículo | Inicio
Blog alojado en ZoomBlog.com