Calendari

<<   April 2020    
SMTWTFS
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
Alojado en
ZoomBlog

Cloverfield (Monstruoso): Comentarios

xavibalcells | February 9th, 2008, 5:48 | (Contact, Page)

Doncs sí, bàsicament ha complert les meves espectatives, que ja és molt, ja que eren altíssimes :D Però potser esperava una miiica més... És que, més que res, a mi no m'ha impactat tant com a tu la posada en escena, lo de la càmera. Lo qual em fa pensar..al final no has vist REC, no? Aish..aquest Morató que no pot quedar mai.. A veure si quedem per veure, jo que sé, Rambo! xDD O millor encara, els Oscars! Bueno a veure, que men vaig per les branques..
Doncs això, que jo crec que a REC la sensació "immersiva", el treball de càmera i els plans-seqüència estan igual o més currats (no així els efectes i la acció, of course), per lo que no he trobat Cloverfield tan original o sorprenent en aquest aspecte.
Però bé, igualment me la compro fijo quan surti en Bluray, i poder pausar-la per veure bé el logo de la Iniciativa Dharma, o lo que cau del cel al final, a l'oceà darrere del parc d'atraccions...Petiot | February 9th, 2008, 11:54 | (Contact, Page)

Buenas Martí:
M'agradaria discrepar lleugerament de la teva crítica. Jo no considero que sigui un bodrio aquesta peli. Té bon ritme, té alguns conceptes interessants (als quals s'els hi podia haver tret molt més suc, penso jo) però considero que la relació entre el pressupost del que ha disposat el senyor Abrams i el producte final, és més aviat fluixa. La peli és correcte en tots els sentits, però des d'el meu punt de vista no arriba a destacar en cap. A mi em va deixar una mica perplexe, xq com ja saps sóc gran seguidor de Perdidos i esperava un argument molt més treballat i enrevessat a aquesta peli. De totes maneres, considero que es veurà el vertader potencial d'aquest guionista en el seu proper treball. Es mereix un marge d'error. Una abraçada Martí.Mrtí | February 9th, 2008, 13:05 | (Contact, Page)

Trobo comprensible que es pugui tenir certa sensació de decepció si un va a veure la peli amb Perdidos al cap. En realitat, el mateix JJ Abrams pot haver provocat molts casos així per culpa de la campanya de publicitat que s'ha fet, molt a l'estil Perdidos i donant a entendre que la peli seria un cúmul d'incògnites i amb un estil molt semblant al de la sèrie. D'una banda és normal, ja si amb algo pot promocionar-se Abrams és amb el seu producte estrella, pq en el món del cine poca cosa més ha fet (MI3 no era més que una peli d'acció). De l'altra, crec q s'equivoca pq no pot plantejar-se les seves produccions recolzant-se sempre amb l'exitàs de Perdidos, pq dubto que li torni a sortir mai un producte igual o que se li acosti.

Donat que és un tio que ha començat des de dalt de tot, ara lo més normal és que baixi una mica. Com tu dius, es mereix un marge d'error. Cal recordar que ell no és el guionista de Monstruoso, sinó el productor. Quan es posi a escriure, jo crec q disfrutarem.Edu | February 18th, 2008, 10:29 | (Contact, Page)

com havia vist el teu comentari no 100% optimista vaig anar a veure akesta peli amb prudència i el resultat ha sigut molt satisfactori.la peli em va atrapar de ppi a fi,introduint-me en la pell dels personatges a través de la curiosa visió de càmera en mà.

això sí,el meneo de la càmera en ocasions em va marejar.això,i el fet d'estar superpendent per veure bé el bixarracu va fer que acabés supercansat un cop acabada la peli.

total,peli molt entretinguda i k val la pena veure.si més no,akest format t'introdueix molt més en la peli i fa que passis molta més "por".

x cert,mola molt kuan paren de grabar i surten les imatges de la cinta anterior,molt xulu.i el final també mola,la relació amorosa m'agrada.Marta (Maldito Pimiento) | March 6th, 2008, 13:16 | (Contact, Page)

Monstruoso = Alien Godzilla El Proyecto de la Bruja de Blair

¿Perdidos? = Zero

Decepcionant. Previsible. Fluixa. Són els tres primers adjectius que m’han vingut al cap després de veure “Monstruoso”.


Per no carregar-me del tot l’aura de divinitat que semblava envolta a J.J. Abrams després de “Perdidos” trencaré algunes llances a favor de la pel.lícula:


- La idea embrionària: explicar com reacciona un grup d’amics a un atac brutal que els posa en una situació límit des del punt de vista subjectiu d’un d’ells, no és dolenta. Tot i que, amb un argument completament diferent, ja havíem vist aquest tipus de narració en d’altres pel.lícules (“El Proyecto de la Bruja de Blair o, més recentment, “REC”), resulta un recurs efectista que funciona bé en aquest tipus d’història.

- La posada en escena (efectes especials i planificació) és força espectacular, tot i que sol ser el punt fort en aquestes pel.lícules.

- Beu de moltes i molt bones referències del gènere.

De tota manera, venint de qui ve, no t’esperes per res un argument tant dèbil: chico pierde chica – chico vive una experiencia trascendental – chico recupera chica. Ni tampocuna pel.lícula que no innova en cap àrea i que no treu suc dels recursos que té: ni dels personatges, ni del fet de tenir imatges anteriors que et serveixen com a flashback.


A mitja pel.lícula, tens l’esperança que es tracti d’un guió amb una estructura basada en els personatges (character-driven), però de seguida t’adones que aquests no estan suficientment desenvolupats i molt menys tenen un arc de transformació definit. Llavors confirmes la teoria que es tracta d’una pel.lícula amb una estructura basada en l’acció (plot-driven), però tampoc no es dóna la suficient importància al paradigma de la trama.

Sembla que han volgut presentar un monstre de l’estil d’Alien, una criatura que ens amaguen i que no sabem ben bé de què es tracta; però en la pel.lícula de Ridley Scot les 5 W (on, quan, qui, com i perquè ) queden respostes, mentre que a “Monstruoso” no se t’explica res. Fet que, sigui dit de pas, resulta molt pràctic per al guionista, que pot introduir les complicacions que vulgui sense preocupar-se d’haver d’explicar res. Molta coincidència, molt recurs fàcil: em ve al cap l’escena on són rescatats. Just després que Marlene exploti, miraculosament els protagonistes es queden sols només amb un soldat que, ves per on, no només no s’oposa a que vagin a rescatar a Beth sinó que a més els adverteix de quant temps els queda i on s’han de dirigir per salvar-se. Es queda doncs a mitges tintes: no construeix uns personatges suficientment sòlids com perquè siguin ells els motors de l’acció, però tampoc dimensiona prou el conflicte amb la criatura.


En resum, és una pel.lícula correcte però bastant mediocre.Mrtí | March 7th, 2008, 17:38 | (Contact, Page)

Jo crec que és difícil analitzar la peli a partir d'estructures determinades, ja que, per mi, fugir d'elles és un dels seus objectius. Tant la trama com els personatges no tenen un rumb establert i van d'una banda a l'altra sense massa sentit, només guiats per l'instint de supervivència. I crec que això és el que correspon a una peli rodada d'aquesta forma.

D'altra banda, com tu dius la peli no dimensiona el conflicte de forma que puguem fer-nos una idea clara del que passa, però jo crec que això és coherent, ja que aquesta informació tampoc la tenen els personatges i nosaltres en cap moment estem en un nivell de coneixement de la situació superior al seu. Pel que fa als personatges, sí que coincideixo en què els falta molt de contingut i que no tenen una evolució gens definida, i això potser fa que no t'arribis a implicar del tot amb ells. Aquest és un dels punts febles de la peli.

És cert, a nivell cinematogràfic no passa de correctilla, però jo la vaig trobar molt entretingudalouboutin shoes | January 12th, 2012, 3:24 | (Contact, Page)

er jordan 6 of the jordan shoe for women sick child worried jordan retro 6 about pain said, tears correspondent jordans for women Luya Ming air jordan for women Wang Daying phot... women jordan shoeRealiza un comentario Regresar al artículo | Inicio
Blog alojado en ZoomBlog.com