Calendari

<<   July 2019    
SMTWTFS
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31    
Alojado en
ZoomBlog

Soy Leyenda: Comentarios

Edu | December 30th, 2007, 23:35 | (Contact, Page)

veig el marti força criticón amb peli,i puc entrendre xq.xo jo no em vaig plantejar veure una peli amb un missatge profund, simplement volia veure NY deshabitat!estava totalment preparat per una peli amb molta pasta ficada i un arrassatakilles a muerte,amb tema patriotic i responsabilitat amb el prógimo total(el personatge de will smith de "esta es mi zona i tengo que kedarme" sobra,no ens ho creiem i punt, no es l'instint de supervivencia) en akest sentit es "mes realista" 28 dias despues, on si es mes comprensible el comportament de les persones. per cert,de 28 semanas despues, genial imatge de paris.

tot i aixo,jo he disfrutat amb la peli,m'ha fet passar una bona estona.i dins del context de ciencia ficció de la peli,tampoc trobo totalment desencertat el final,si tenim en compte k will smith es un soldat(i dels estats units eh!) i k millor pot fer que entregar la seva vida x la causa.

comparant pelis...indubtablement molt millor 28 dias despues(no hi ha rambos i es percep...Edu | December 30th, 2007, 23:41 | (Contact, Page)

...la por dels personatges d'una manera increiblement mes intensa (no tenim portes blindades).

en kuan a coses sense sentit k ara em venen el cap: no haver aprofitat una escena de tensió màxima com seria com torna a casa despres de caure en akella trampa (seva? what the f...??) i de guanyar els gossos akells, kuan tot s'estava enfoskint.

kuan la tia el salva,ho fa amb una vengaleta?i com tornen a casa "tan trankils"?.

resultat: 1.- una peli k podria haver estat millor. 2.- apart de les incongruències,jo vaig passar una bona estona.oscarmaldia | January 2nd, 2008, 16:39 | (Contact, Page)

jo suposo q tard o d'hora l'acabaré veient, pq l'original em va agradar molt i va ser una d'aquelles pelis q et marquen la infància :P però ja ho faré amb la idea de no albergar gaires esperances de trobar-me un peliculón...
bones festes a tu tb! (encara arribo a temps jejeje)angulobtusus | January 2nd, 2008, 23:40 | (Contact, Page)

Deu meu quin truño de peli! Bé, he de dir que jo m'havia llegit el llibre fa un parell d'anys i la veritat... pq tenen el mateix títol pq les semblances gairebé acaben aquí. I el final... el final es una broma de mal gust. No li vull reventar el llibre a ningú però el final és totalment oposat i és en el llibre on el títol té realment sentit i no la cursilada de la peli.

Bé recomano a tothom que pensi que l'inici de la peli es bó pero li falla el nus i el desenllaç que es llegeixi el llibre que es molt curtet i entra fàcil.FrAnKy | January 3rd, 2008, 16:33 | (Contact, Page)

Noi, mai he estat tan d'acord am tu...una autentica xusta de pelicula...mare meva...jo soc dels que sempre he dit que pagar 5.20€ xq et fotin sustos i por és una autentica subnormalada...pos jo soc subnormal i ahir vaig caure de quatre potes, confiant en will smith...

tota la rao a la crítica del martí, TOTA!!!! kina porqueria...louboutin shoes | January 12th, 2012, 4:26 | (Contact, Page)

rovince, christian louboutin on sale and christian louboutin on sale christian louboutin sale further confirmed by the hospital immediately with diaphragm christian louboutin discount cancer, louboutin shoes and immediately... christian louboutin shoesRealiza un comentario Regresar al artículo | Inicio
Blog alojado en ZoomBlog.com