Calendari

<<   July 2019    
SMTWTFS
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31    
Alojado en
ZoomBlog

Redacted: Comentarios

Petiot | November 23rd, 2007, 0:34 | (Contact, Page)

Forever De Palma!!! Quin directoràs... No esperava que em decepcionés la seva nova peli, i després de la teva crítica no me la perdo ni de conya. Us recomano que llegiu la crítica/tribut que li fan a El País. Us deixo al link:http://www.elpais.com/articulo/cine/traicion/sensacionalista/elpepuculcin/20071116elpepicin_2/Tes
Una abraçada Martí i ciuda't!Edu | December 3rd, 2007, 11:00 | (Contact, Page)

abans d'entrar a comentar la peli,destacar els collonots que te el brian de palma,que aviat no podra ni caminar pel carrer(no pels collonots, sino perque el linxaran).
en quant a la peli,m'agrada molt el contingut i la informació de la situació que es dóna, per tan d'entrada ja vull anunciar que m'ha agradat molt. Molt bo quan surten els videos de internet de la dona del soldat,dels terroristes,de la "antisistema", esta ben trobat.m'agrada la exposició de la impotència dels soldats quan no es poden comunicar i realment no saben com actuar, i es tradueix en fets lamentables, fruit molts cops de les diferències culturals.

ara bé,dels centenars de milers de soldats que hi ha a irak,k dos siguin uns tarats no vol dir que tot sigui igual a tot arreu.aixo si,m'agrada que posi de manifest la politica de l'exercit de contractar a gent subnurmal,convictes per evitar pena,etc., es lamentable.Edu | December 3rd, 2007, 11:11 | (Contact, Page)

aixo si,deixa una mica com oberta la interpretacio que els terroristes atenten en resposta de les accions de us army, donat que decapiten al salazar xq van violar noia.mmm...es un terreny dificil aquest. es cert que consecuencia de l'invasio a irak,el terrorisme s'ha disparat brutalment,i k les families afectades pels danys colaterals es radicalitzen, pero k no sembli com una justificacio de l'actuacio dels terroristes(pot sorgir en males interpretacions en segons qui ho vegi)

la meva interpretacio (i mira que es un tema amb mil peros) es que els dirigents politics USA actuen 100 x 100 x interessos economics i k les elits islamikes extremistes enganyen amb religio analfavetisme a les seves titelles, i k ki pringa com sempre son les persones normals.

aixo si,d'entrada ja manifesto que la interpretació feta de l'alcora(no nomes extremista,akest esta clar k es patetic)es lamentable i injusta i totalment rebutjable,especialment x les dones.

segur k me deixat coses,xo buenuMrtí | December 3rd, 2007, 19:05 | (Contact, Page)

Home, està clar que que la peli és molt controvertida en molts sentits i té més d'un aspecte a posar en debat, però crec q també depèn de com ho percep cadascú. Jo no tinc cap dubte que De Palma en cap cas volia posar aquests fets com un reflex a nivell global del que passa allà, simplement volia agafar un cas concret (i força extrem) i mostrar-lo. I ho fa pq sap q, de lo contrari, ningú més ho farà.
D'altra banda, m'agrada pq la peli té molt més rerafons del q es veu en pantalla, ja que tot el q passa és a conseqüència d'algo q passa abans, i això d'algo q passa abans, etc... en fi, que els culpables de tot plegat se situen diversos nivells més amunt q els soldats protagonistes.
No sé, jo crec q la peli ho deixa molt clar q t'està explicant una petita part del q passa allà, una part oculta, però lamentablement real. Està fet des d'un posicionament molt descarat, però la valentia i la determinació de la peli són les q la fan gran. Vale ia de ser sempre políticament correctes...nike free run | January 13th, 2012, 5:47 | (Contact, Page)

Nike Free 3.0 to nike free love me, Nike Free Run 2 you worthy Nike Free Dame of Nike Free Run Sko me? When a person always complaining about the time, which in Billig Nike Free psycholog... Nike Free Run Dameleilei3915 | October 6th, 2015, 9:13 | (Contact, Page)

2015-10-6leilei
nike trainers
canada goose sale
Louis Vuitton Online Shop Stores
coach outlet online
ralph lauren
mihchael kors bagRealiza un comentario Regresar al artículo | Inicio
Blog alojado en ZoomBlog.com