Calendari

<<   May 2021    
SMTWTFS
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      
Alojado en
ZoomBlog

Lost - The answers: Comentarios

marchelo | June 14th, 2007, 10:49 | (Contact, Page)

Ei hola a tots els fans de Lost!

Només volia dir que a mi Lost és una sèrie que m'encanta, que potser la primera temporada va tenir un nivell més alt que la segona, però que tot i així està per sobre de moltes altres sèries.

He tardat molt en començar a veure la 3a temporada, i ara ja vaig pel cap. 13. Llegint els vostres comentaris d'aquests primers 13 capítols, sembla que en general estaveu bastant desconents amb la 3a temporada. Un cop s'ha acabat, amb perspectiva, penseu el mateix de la 3a temporada? (sense SPOILERS) Jo crec que el fet de tenir que esperar cada setmana a veure un capítol, i trobar-te amb què la sèrie no avança, pot acabar rallant molt...en el meu cas, que me'ls puc tragar seguits, no m'importa tant, per exemple, que es perdi un capítol parlat del Hurley.

El que més m'està agradant és l'evolució del Sawyer, genial!Apa que vagi bé!Edu | June 14th, 2007, 17:31 | (Contact, Page)

Lost-the answers per mi ha sigut un repasillu i prou.no m'ha aportat res de nou ni que se m'hagués escapat. Lo més destacable es el fet que intenten remarcar que no es un estadi entre la vida i la mort (menys mal).

també molt destacable el comentari que diu si surten de l'illa, s'acaba lost.mmmm...crec que per aki es confirma el fet que el flash forward es una mica timot.

pero buenu evidenment nons donaran totes les respostes xq sino s'acaba la serie.

NO m'ha agradat comentari que diuen, lost sempre respon una pregunta amb una altra pregunta, i k aixi serà sempre. a veure k no la liin i ens kedem aki tots amb la boca oberta i dient eiiin?Mrtí | June 17th, 2007, 14:29 | (Contact, Page)

A mi el que no m'ha agradat i em preocupa és el que diuen al principi: que la sèrie s'acabarà sense que quedi tot completament tancat, pq "aquesta és la filosofia de Lost". A mi això em sona a cuento chino i excusa barata per no poder donar explicació a totes les paranoies que se'ls han anat ocorreguent durant tot aquest temps.

Si hi ha algo que porto pensant desde que la miro, és que ara tot es molt guapo, impactant, intrigant i tal... però que si després no m'ho resolen com és degut, és com si s'haguessin rigut de nosaltres. Jo em sentiré molt enganyat si realment tot queda obert. Per això, millor miro una peli de David Lynch i no m'estic sis anys menjant-me la olla.

Això sí, si el cercle es tanca i tot lliga, seré el primer en aixecar-me i treure'm el barret davant d'ells.marchelo | June 20th, 2007, 13:39 | (Contact, Page)

Fa una setmana aprox anava xl capítol 13 i ara ja he acabat de veure la 3a temporada...

És veritat que falten mil temes per resoldre, i que els costerà moltíssim donar explicacions a totes elles (segur que es quedaran temes oberts que ni recordarem), però tot i així, vaya pedazo de sèrie Lost!!

Per cert, he llegit que la majoria de vosaltres penseu sobre la flipada d'avanç del Jack, q la Kate està am el Sawyer... no sé xq a mi el 1e q em va veni al cap és que el Sawyer és qui està mort, per com reaccionaba el Jack i per quant deia q no era ni amic ni familiar d'ell, i que quan la kate li diu q "él me espera", es refereix a un altre tio dels molts am els q sa casat, q te engañat, i q no coneix tot el misteri de la illa. xq em va dona sensació que la kate vol deixar enrere el que va passar a la illa, i això no seria possible vivin amb Sawyer. No sé, és el q penso jo.Realiza un comentario Regresar al artículo | Inicio
Blog alojado en ZoomBlog.com