Calendari

<<   May 2021    
SMTWTFS
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      
Alojado en
ZoomBlog

Lost - Final 3a temporada: Comentarios

Maialen | May 26th, 2007, 0:44 | (Contact, Page)

No me puedo creer que haya que esperar hasta Febrero....

Se supone que Sawyer está muerto porque se quedó en la isla?

Oh, por favor...

Planos memorables: ese momento los tres super tiradores (ji,ji), el arponazo de Desmond y el "I don' believe him" de Sawyer en primer plano.Edu | May 27th, 2007, 23:57 | (Contact, Page)

Jo de la conversa entre jack i kate e deduit k el swayer esta amb ella.

una altra cosa positiva,es k almenys van tancant portes,tots els otros xungos morts,tothom viu, royu realment tot preparat per la sortida de la illa(x cert k trist moment charlie).

ara el dubte es k si el vaixell de rescat es de penya xunga o es de la bona,xq tema conversa amb penny crec kes molt vital

per tan,meu consell es k nons emocionem xq kuan daki a moltissim tornin a fer serie,el flaixback del futur nos veura i ens trobarem en situacio kel rescat no es de la gent de ki fiarse etc.no hem d'oblidar el locke,walt, michael?penseu k noa aparegut en tota la temporada.total, k de lost ens ho podem esperar tot,xo en tot cas nons pensem k sortiran tan facilment de la illa,i k el flaix back trigara a apareixer en el k sera la 4a temporada.Mrtí | May 28th, 2007, 0:08 | (Contact, Page)

Jo estic d'acord amb q no ens hem de deixar portar pel flash-forward i pensar q els rescataran tan facilment. Està clar q tots els otros morts deixaran pas a nous personatges q arribaran a la illa i q tindrem nous merders, nous lios, etc etc. Entenc lo del flash-forward més com un recurs per fer l'últim capitol de la temporada més potent i impactant q no pas com un avanç de lo més immediat q passarà.

Això sí, haig de reconeixer q es van quedar amb mi completament... jo ja anava pensant q vaya merda de flashback per tractarse de l'ultim capitol i pam... això si, quan arriba el segon cotxe ja s'ensumava q podia ser la Kate. I jo tb vaig entendre q estava amb Sawyer: "él se estará preguntando donde estoy..."

Altres coses... realment el moment Charlie toca la fibra, les no morts de Sayid, Jin i Bernard es veuen a venir, Ben o està boig o es lunic q sap de q va tot i Locke esta clarissim q està en una onda completament diferent a la resta. Hi ha teca, pero tela l'espera q ens toca...angulobtusus | May 28th, 2007, 0:30 | (Contact, Page)

Un parell de ratllades mentals q em volten per la ment:
-La penya del vaixell suposo que són els de Dharma q volen tornar a la illa, no?
-"Los Otros", és a dir el Richard i la resta menys el Ben, podrien ser supervivents d'un accident com els protagonistes actuals? És a dir, és com un cicle on els supervivents s'imposen als habitants de l'illa (suposició a la q arrivo desprès de les imatges del capítol d'en Jacob i de la conversa de l'últim capítol entre Ben i en Jack, on el primer li diu que haurà de prendre una decisió).
-Un dels poders de la illa a part de la curació és el creixement dels nens? Pq realment el Walt ha fotut una estirada en uns 30 dies reals de l'illa... (jejejeje, aquesta última és conya però a aquest pas si la sèrie no torna fins el febrer...)Edu | May 28th, 2007, 21:21 | (Contact, Page)

Jo al ppi de veure a la kate (x cert m'agrada mes el look jungla)em va fer venir mil opcions al cap,com si em negués que fos un flash-forward, enfi l'impacte va ser brutal.

I despres de donar-hi voltes hi ha dos factors que em fan dubtar sobre el seguents capitols:

1.- El desmond l'ha clavat sempre amb les seves visions,i ell va dir k els rescataven el dia kel charlie moria.no se fins a kin punt seria creible el retard d'aket fet (buenu concretament deia k rescataven la australiana amb el fill-uala no recordo nom k malament-).
2.- El locke no pot ser kel pintin com un freerider i punt.crec k ha de tenir paper clau.i keden moltes coses per saber:ben,locke,walt,michael,penny,el vaixell de rescat,el avio estrellat k deien k staven tots morts...KEDA MOLTA ILLA,a mes,sense illa no hi ha serie(tb deiem aixo de prison break....ashashashhh)

Aixo si, s'agraex k hagin matat a molts i permeti un reciclatge de personatges.manurr | May 28th, 2007, 22:53 | (Contact, Page)

Grandíssims dos capítols finals!
M'ha encantat el flash-forwardon surten Kate i Jack...per cert...qui devia ser el cadàver que va a veure al vealatori en Jack?

Estci d'acord amb lo de que la gent que arribarà amb el vaixell, seràn la base de la tercera temporada ja que desprès de la matança de Said, Bernard i Jin, ben posc Otros queden a la illa....

Tindrà raó en Ben dien que ellos son els "good guys",....

Ara tenim molts mesos per tornar a mirar la tercera temporada i descobrir nous matissos tot esperant la uarta temporada....Edu | May 28th, 2007, 23:12 | (Contact, Page)

uala manu jo no em veig en cor de tornar a veure tercera temporada altre cop jeje

jo crec k el tiu mort es el locke,xq no tenia familia ni tampoc amics, x axo ningu va al funeral,i durant la cuarta temporada segur k la liara molt i sera el k insistira molt en kedarse a l'illa, xq vex un recelo de la kate volent dir xq hauria d'haver anat al funeral. i x axo el jack va anar al funeral, xq a posteriori veu k no hauria d'haver marxat de l'illaMrtí | May 28th, 2007, 23:28 | (Contact, Page)

Efectivament, jo tb crec q pot ser Locke.
I fixeu-vos com tota la història de Jack ve completament a cuento amb el q li diu Ben quan aquest li demana la radio: per què vol ser rescatat, per què vol marxar de la illa si la seva vida es una merda, el seu pare és mort, la dona el va deixar, no té res, no té raons de tornar a la vida que portava abans. I realment es compleix en el flash-forward i per això Jack diu q mai haurien hagut de marxar.

I si et poses a pensar... ¿quin dels protagonistes tenia una vida a la qual valgui la pena tornar ara? ¿Realment estan pitjor ara del q estaven abans? Excepte Desmond, ¿quans parlen de les coses q troben a faltar? jo no en recordo cap... tots van agafar aquell avió intentant fugir de la realitat que vivien llavors i resulta q els va portar a tots aquí.

El problema segueix sent q no sabem què collons hi ha darrere de tot això. Per què van coincidir en el mateix vol, per què tots acaben estant relacionats... en fi, aixo es Lost, suposo, jejeMaialen | May 28th, 2007, 23:45 | (Contact, Page)

Yo sigo pensando que el muerto es Sawyer, porque es el único personaje que tienen Kate y Jack en común que pueda significar tanto. Además no creo que Sawyer sea precisamente de los que se case y lleve una vida hogareña.
También lo creo porque está en la playa junto a Juliet, y no en la torre desde donde se supone les salvarían. Y no se que me da que Sawyer sería de los que decidiría quedarse en la isla. (más aún después de haber matado al hombre que buscaba).

Ahora, quién espera a Kate en casa? Ni idea.

Yo también creo que el flasforward no puede significar que los protas estén fuera de la isla la siguiente temporada.breiXo | May 29th, 2007, 1:02 | (Contact, Page)

A-CO-JO-NAN-TE. Yo tb voto por Sawyer, aunque no sé muy bien por qué, es el primero que se me vino a la cabeza cuando vi a Kate. Pobre Charlie, yo era el primero que lo odiaba un poco, pero ahora me da pena que se lo haya vargado el puto Mijhail (o como se escriba) que es más difícil de matar que Cristopher LambertFink... | May 29th, 2007, 14:06 | (Contact, Page)

Oh, vinga, quin gran fill de puta es Jack!
Jack (a K8): Sawyer. No iba en serio cuando dijo que no quería ir contigo. Te estaba protegiendo. POR ESO TE DIJE QUE NO VOLVIERAS A POR MI!
K8 (a Jack): Eh, pq defiendes a Sawyer, el (q no es un falso como tu) jamás lo haría por tí.
Jack (a K8): Because I love you.
Oh, come on, Jack Shepard, don't break my balls! You motherfucker!
... i els guionistes, en la seva taula van dient: Pq no fem q walt estigui per allí? -sisisi, i q Lock no està mort -Oh, q bona, i tbé podem posar un partit del Barça!oriol | May 29th, 2007, 20:14 | (Contact, Page)

Doncs jo crec que el de la caixa de morts podria ser perfectament Lock o Sawyer, que no tenen ningú que els vagi a veure (tot i q tpoc descarto gens q sawyer sigui parella de kate)

Tb crec q no ens podem fiar massa de flash-forwards, pq en qualsevol moment desmond té visió i li diu a jack q no fugi de l'illa. Crec que és un fals futur

Ben no és bo, per res del món. Per favor! Diu una mentida si, una no i així no se'l pot creure pq a vegades l'encerta i a vegades no.

I si, són molt entretinguts els últims capítols tot i que jo m'esperava un altre final (que desmond sortís de l'estació i anés a dir als de la platja que el vaixell q arriba no és el q esperen). Això es pot produir al 1r capítol de 4a temporada.

I si, alucino amb l'aparició de walt. No s'entén res. Jo encara estic esperant a que em diguin lo del fum negre de la illa i el peu gegant de 4 dits, ente d'altres coses qeu han anat passant.

You are everybody...breiXo | May 30th, 2007, 23:31 | (Contact, Page)

Eh, y si es un flash-forward ¿a qué viene el comentario de Jack acerca de su padre? No creo que sea sólo porque está borracho. Y si ninguno de "los otros" sabe que la estación submarina sigue funcionando y bloquea las transmisiones, ¿por qué Juliet sí? ¿Tanto confía Ben en ella? No tiene mucho sentido.Hermes | June 8th, 2007, 13:40 | (Contact, Page)

Queden moltes preguntes sense resposta. Xo ningú parla de teories globals: què és aquesta illa?? L'altre dia em va vindre una idea al cap, poder poc original xo xq no possible. La illa és una mena de limbo, ànimes que encara han de solucionar alguna cosa abans de passar al més enllà, xq ho dic: la majoria la van palman, les ties que tenen un fill la palmen, com si fos allò que encara els i quedava per fer , eko es "reconcilia" amb sun germà, ...ara mateix no men venen més al cap xo bueno. Després el puto Richard que es jove kuan Ben es encara un nen en al flashback del Ben (o és el pare del richard actual i son iguals o Richard és algo aixi com un angel, ns plantegeuso!!!) Locke pot caminar i els de l'illa tenen grans esperances en ell, tot el tema del projecte Dharma és com idílic, la gent feliç al paradís, sembla el cel! Són moltes coses que poden ser interpretades amb aquesta teoria. El bicharraco de la illa pot ser la mort que se'ls intenta endur de qualsevol manera....Hermes | June 8th, 2007, 13:44 | (Contact, Page)

... i els que diu el Ben que son els BAD GUYS podrien ser dimonis? jo que sé!!!!!!!!! A més la tia que cau de l'helicòpter diu que tots els de l'avió taven morts, que se suposa que van trobar-ne els cossos. Que n'opineu? La teoria no m'acaba d'agradar molt xq la trobo tova com a argument final de la serie. Ale, quien da más?

hre | December 27th, 2010, 8:59 | (Contact, Page)

contacts to realize the fendi mens wallets the multiplying power of your network. replica bulgari watch While you may not have a replica louis vuitton wallets a direct connectioncanada goose jackets | January 12th, 2012, 4:30 | (Contact, Page)

ack christian louboutin outlet shortly before christian louboutin sale the old, established bit christian louboutin boots of louboutin sale christian louboutin shoes help. I did not louboutin shoes expect a rescue act, causing many ...
Realiza un comentario Regresar al artículo | Inicio
Blog alojado en ZoomBlog.com