Calendari

<<   May 2021    
SMTWTFS
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      
Alojado en
ZoomBlog

Lost 3a temporada cap.20: Comentarios

Fink... | May 13th, 2007, 2:22 | (Contact, Page)

Tothom sap q fer 2 temporades de 24 seria econòmicament menys rendible q fer 3 de 16, així vens una temporada més a les teles, vens una més en dvd i vas fent caixa.
Segueixo sense entendre pq cada capítol va d'una cosa diferent.

P.D.: com q a l'atur m'aborreixo... JO TB TINC UN BLOG http://finktrilogy.blogspot.com
Gràcies per la falca gratuïtaoriol | May 13th, 2007, 23:41 | (Contact, Page)

Aquest capítol ha estat més que curiós. Cada vegada ens anem acostant me´s al final amb la sensació d'un altre enfrontament "los otros-los de l'avió"

Ara bé, això no treu que hi hagi moments falsos i esperpèntics: en Jacob, l'home invisible. Qui serà el següent en sortir, Noé i la seva arca? Molt fals el tros de la casa.

Els flashbacs de la vida d'en ben ... sense comentaris

Algu es creu que juliette i jack no estiguin de part de los otros?¿ Espero pel bé de tots que saíd no es deixi prendre el pèl i sawyer i jin tpoc. Jack ha perdut credibilitat.

Pecosa penosa novament, jajaja. M'encanta la reacció de saíd i sawyer (la cara qeu se li queda) quan pecosa li diu que li ha explciat tot a jack i juliette.

Tandem Sawyer-Saíd han de ser nous líders, però ja!

omanurr | May 13th, 2007, 23:56 | (Contact, Page)

Gran capítol! M'ha agradat molt...millro no pensar en lles 3 properes temporades i esperar que el proper capítol, sigui tb genial.

Per cert Fink, felicitats pel teu blog...esperem que mantingui el nivell de la teva carrera.Mrtí | May 14th, 2007, 0:12 | (Contact, Page)

Els no comentaris respecte el flashback del Ben és pq no t'ha agradat?? Pq jo l'he trobat un dels més interessants dels q hem vist. T'explica un munt de coses noves i et permet ferte una idea cada cop més fidel de l'origen de tot plegat. L'he trobat un dels q més ha aportat a la historia, sens dubte.

Pel q fa a lo del Jacob, em vaig quedar com el propi Locke: absolutament flipant i pensant lo boig q està el Ben. Pero bueno... ia vorem com segueix tot. Està clar q en aquesta illa pot esperar qualsevol cosa.

I lo del Jack, simplement està quedant com el pringat q tothom ja veia q era, ja des del principi. A part de pringat, egoista i interessat. I només li faltava la Julliet al costat, q només amb la cara q té ja em fa molta rabia, no se pq. I a la Kate lo q li passa és q no sap com posicionarse i pretén guanyarse la confiança de tots, i la caga. A ella lo q li molaria és tenir el Sawyer pq se la tiri i després al Jack pq l'abraci.

Per cert, tema rebelió contra Ben, important...Edu | May 14th, 2007, 20:23 | (Contact, Page)

Ha sigut un gran capítol,per mi el millor de tots en kuan a contingut.Ha sigut fantàstic poder veure els origens de l'illa i dexar de preguntarnus k cony es dharma etc.El k si k ma sorpres es k els anomenats "hostils" es penya normal,no son indigenes, royu taparrabus, sino k es penya civilitzada diguem. Això remonta a una mena de grup anterior? no se axo ma dexat bastant intrigat.

Lo del jacob, mira, molt lamentable xo o es aixi perque si i existeix de veritat o son bogeries reals del ben k te sindrome de l'illa a mes no poder, perque al final li pregunta molt insistentment al locke k li ha dit el jacob!

tambe altre kuestio important es com el ben va acabar sent el líder kuan ell era l'únic de dharma entre els hostils, segur kes cosa del jacob, el ben matex u diu. xo m'estranya k sigui bulo xq els hostils en teoria son els mes experimentats de l'illa, no se xq el ben hauria de tenir mes contactes amb jacob.Edu | May 14th, 2007, 20:26 | (Contact, Page)

Per cert, lu haveu vist k el tiu amb grenyes kes troba el ben petit a la selva es el tiu moreno k surt ultimament?buenu esta clar k si xq es veu molt, xo llavors aket tiu es de la raça del aragorn?mmmm interessant tanmateix no?Mrtí | May 14th, 2007, 21:14 | (Contact, Page)

Sí, això es veu bastant clar, vaja jo el vaig reconèixer de seguida. El q és bastant penós és q tingui aquelles grenyes quan el Ben és un crio... i ara q han passat tants anys resulta q el Ben podria passar pel seu pare, per la pinta q fa cadascun.lemuna | May 15th, 2007, 2:27 | (Contact, Page)

jo em vaig quedar a l'eskotilla,
vosaltres que aneu mes avançats,
em podrieu dir que cony era tot allò???Mrtí | May 15th, 2007, 23:38 | (Contact, Page)

Mare meva.... si ho sapiguéssim....oriol | May 15th, 2007, 23:53 | (Contact, Page)

Lo del flashbac del ben ho deia, evidentment i com bé has dit, en el sentit positiu. En quasi tres temporades complertes, és un dels millors flashbacs que hi ha i que ens dóna info important

Jack segueixo pensant que ha perdut la credibilitat que li quedava i que l'han passat a un 2n plà més que interessant xo alhora sospitós (pel seu futur a la sèrie) i julliete des del primer dia ja vai dir que feia rabia.

I lo de jacob ve a ser com el fum negre o com moltes altres coses rares de l'illa. Ara lo bo és que ben es va "acoplar" amb els teòrics natius de l'illa.

Interessant...breiXo | May 16th, 2007, 0:43 | (Contact, Page)

Yo estoy ansioso por ver qué le pasa al pobre Locke, porque o lo ayuda Jacob como decía Ben o lo tiene muy crudo, ya que nadie sabe que está ahí (aunque, claro, siempre se pueden sacar qde la manga que la hija de Ben/Rousseau los siguió o algo parecido)
Lo del colega de Ben en el flashback, vestido rollo Piratas del Caribe, a mí me ha escamado mucho. Mi gran teoría es que los "otros" originales son los tíos que venían en la "Roca Negra", el barco ese del siglo catapún que hay ahí estrellado, que no envejecen en la isla. Claro que no se sostiene por ningún lado porque tanto Ben como su padre se hacen viejunos, así que... Por cierto, mirando por la red he visto los pocos fotogramas de la escena cabañil en los que se ve la silueta de Jacob y atención: tb lleva ropas de antaño y tiene un perfil muy parecido al de Locke...
Qué cosas pasan en esta serie.
Martí, cabrón, que no viniste ayer a nuestra gran y feliz reunión. ¡Descastado!lemuna | May 16th, 2007, 12:50 | (Contact, Page)

hahahaha
era una pregunta trampa,
per això vaig deixar de veure aquesta sèrie...
masses expectatives obertes i cap conclusió.
em posava dels nervis! grrr
Realiza un comentario Regresar al artículo | Inicio
Blog alojado en ZoomBlog.com