Calendari

<<   May 2021    
SMTWTFS
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      
Alojado en
ZoomBlog

Lost 3a temporada cap.16: Comentarios

Pere | April 16th, 2007, 13:06 | (Contact, Page)

Capitol amb final d'aquells wapos amb un canvi de sentit important. Jo no li acabo de veure el sentit cap al desenllaç de la serie xo si sir mrti ho diu..

P.D:Jo me l'havia cregut a aquesta marrana. ( Fuckin Ben ).També m'agradaria autoaplaudir-me l' intervenció que ja hem tocava fer-ne alguna.oriol | April 16th, 2007, 18:37 | (Contact, Page)

fa temps ja vai dir que la juliette és mala persona, que és molt farsant. Jaja en jack, tan líder i ha picat (a no ser que estigui de costat de los otros i no ho sapiguem).

I el capítol l'he trobat com molts d'altres, que el contingut està força bé, xo lo millor és el final

Brutal l'espressió d'en Sawyer en veure arribar en jack i els flashbacs em segueixen sobrant.

Tot i això, després de tot el que han fet los otros a la gent de l'avió, no crec que la juliette estigui ja tan ben "posicionada" només pel fet d'haver salvat la rossa. Saíd i Sawyer, per molt que els hi digués al bosc, no crec que baixin la guardia. Encara no sé com és que la deixen estar amb ells! A vere quan dura

I a vere què se n'ha fet de lock...aquest si que és tot un personatge, jajaMrtí | April 16th, 2007, 20:34 | (Contact, Page)

Cap al desenllaç de la sèrie no, jo em refereixo al q portem vist fins ara. Sabem unes quantes coses q crec q són importants com:
- Per "Los otros" es totalment inesperat q un avió caigui a l'illa. Totes les llistes i informació sobre els passatgers les aconsegueixen després. Un altre tema és com s'ho fan per saber tantes coses sobre la vida de tothom. No sé quin tipus de centre de comunicacions tindrà el Mikail aquest, però tela....
- Per tant queda pendent encara saber pq cau l'avió. Suposo q tot lo dels números del Hugo i el rollo del magnetisme s'haurà de resoldre.
- Un altre tema. Si "los otros" no sabien res de l'avió, com és que tanta gent relacionada entre si d'una forma o altra coincideix en un mateix vol. Qui ho ha volgut aixi?
- Què collons és el fum negre i pq la Juliet no l'havia vist mai (o això va semblar)
- D'on venen aquestes propietats curatives de l'illa i tot això del càncer, q ho veig una mica liós, almenos fins ara.Edu | April 16th, 2007, 21:42 | (Contact, Page)

Ai Pere aki el Martí té raó,s'han descobert coses,lo del centre de comunicacions es molt important, realment rilava molt aixo k sabessin tan.
I Martí,t'he de corregir k la Juliet sí que havia vist el fum negre, el k simplement deixa anar es k saben k esta per alla i diu: "we don't know what it is but we know he doesn't like our fence"fence? enfin la barrera del so xunga akella.

Per tan,ole capitol,x fi aclarim cosetes, i tema Juliet tius k voleu kus digui, com va dir algu al blog de Martins el 99% de vegades k obre la boca es per trolar. I el Ben ostia no se si serà de Minessota pero tb es un truleru fi.Com se suposa kes cura la germana de la Juliet si tenia cancer?la van portar a l'illa per curarla...aixo se'm va escapar k no vegis.

Si veieu anem avançant amb tots elements creïbles, xo royu coses una mica in god we trust royu números de hugo,la illa,el fum,... no avancem reeeeee, sabeu xq?xq non tenen ni puta idea de com treureu. I nosaltres congratulannus amb serie brutalebreiXo | April 16th, 2007, 22:35 | (Contact, Page)

A mí tb me ha encantado el saludo entre Jack y Sawyer... y las miraditas y abrazo con Kate, jurl jurl. Y estoy de acuerdo en lo de que sólo por salvar a la pesada de Claire no creo que esta gente se vaya ya a fiar ciegamente de Juliet, vamos, a no ser que sean medio imbéciles porque a la tía ya se le ve que no es trigo limpio con cólo mirarla. A mí lo que me escama es para qué narices quieren que esté allí Juliet, y qué quieren que haga en una semana que se supone que es le tiempo que tardará en volver a ver a Ben...
A todo esto, Alex, la hija de Rousseau ¿no había nacido tb en la isla? Y Juliet cuando cae el avión está súper desanimada y cree que ya no tiene forma de curar a las mujeres de la isla, y en dos días prepara un suero cojonudo para Claire que la cura sin ningún problema. Es todo un poco rarito, ¿no?manurr_2000 | April 17th, 2007, 23:05 | (Contact, Page)

Que gran el final! Però nomès el final.... es cert que ens expliquen coses i tal... però al ritme que van poden fer 15 temporades si volen...a vere que ens depara el proper capítolRealiza un comentario Regresar al artículo | Inicio
Blog alojado en ZoomBlog.com