Calendari

<<   May 2021    
SMTWTFS
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      
Alojado en
ZoomBlog

Lost 2a temporada cap.15: Comentarios

breiXo | April 8th, 2007, 16:52 | (Contact, Page)

A mí no me ha convencido este capítulo. El flashback me pareció de lo peorcito, esas dos ayudándose sin motivo, nada más conocerse, y para preguntarle a la madre por qué la había entregado ¡Tía! ¿De verdad necesitabas que te lo dijera? ¿No te lo imaginabas un poquito? Y no entendí una cosa: ¿Se supone que Juliet lleva a Kate hasta la selva o se despiertan las dos allí y decide ponerle las esposas? En caso de ser lo primero no entiendo bien qué cojones pretendía Juliet y en caso de ser lo segundo no sé por qué los otros dejan a Jack y Sayid en el pueblo y a estas dos en medio de la selva. En general flojillo, pero eso sí, me muero de ganas de saber qué hace Locke con su padre y con los otros.oscarmaldia | April 8th, 2007, 19:48 | (Contact, Page)

homa!! ara estaré esperant a q a algú li caigui el bocata de paté al terra ejjeje

és broma, tranquil, posa les imatges q vulguis q per algo és el teu blog!! jo de moment no llegeixo els posts de lost (q bé queda això) i llestos ;)Edu | April 9th, 2007, 13:50 | (Contact, Page)

Continuem avançant a poc a poc,el capitol en si no està mal, es van descobrint cosetes, el paper de la julliet em treu de pulleguera de tan en tan però buenu ara serà interessant el seu rol.Tema flash back kate pues buenu ni fu ni fa,amb les connexions habituals entre personatges xo tampoc u vex destacable.Com sempre genial tot el k rodeja a sawyer, inclús les historietes més secundàries

Bàsicament ara esperar el paper de locke i k faran los otros,tema pare locke etc.Pinta interessant,aveure si seguent capítol ens ensenyen més akesta part.oriol | April 11th, 2007, 20:42 | (Contact, Page)

Quina llàstima que Jack estigui caient tan baix per moments! Algú realment es creia que marxaria i deixaria l'illa amb la rossa?¿? I no n'haguéssim sapigut res més? I ara al final del capítol, que s'emporta la Juliette amb ells?¿? Aquest parell en tenen pensada alguna de bona.

El flasbhac tot i ser curiós, no serveix de massa

Sawyer molt bo, i kate ... bé, deixem-ho estar. Juliette sap lo del fum negre. A veure si ens para d'enganyar (pq un 90% del que diu és mentida) i ens diu què coi és el fum negre.

Encara no sé quin és el proposit de Locke. Aquest personatge mentalment és un caos i un desastre, i es deixa influenciar x qualsevol cosa.

crec que ara Saíd es fixarà molt amb en jack, sobretot quan arribin al poblat, i veurà quina en porten de cap ell i la juliette.

A veure si el següent capítol és el de l'arribada d'aquests al campament i en el camí descobrim coses novesFink... | April 11th, 2007, 23:41 | (Contact, Page)

com diria el marsé, al capítol se li veuen una mica les canyeries, però no deixa de ser divertida la projecció futura que se'n pot llegir. Mentre jack està tornant fem q tota la illa vegi en Sawyer el nou líder.nike free run | January 13th, 2012, 9:25 | (Contact, Page)

ir of shorts the job. I Nike Free swim Nike Air Max 2011 nine Nike Free Sko in the summer, simply nike free 7.0 to Nike Free 5.0 wear a Nike Free Udsalg shirt. Rafts in the foothills a... Nike Free Run skoRealiza un comentario Regresar al artículo | Inicio
Blog alojado en ZoomBlog.com