Calendari

<<   April 2021    
SMTWTFS
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Alojado en
ZoomBlog

Prison Break - 2a temporada caps. 14-15: Comentarios

Maialen | February 4th, 2007, 15:12 | (Contact, Page)

Supongo que en parte le pasa lo mismo que ha Lost que al alargarla la están devaluando, y en el caso de Prison Break creo que se nota sobretodo en la repetición de giros, estructuras, etc.
En cualquier caso, a pesar de que patinara un poco que quién y Kellerman no le de un tiro certero a Mahone, me alegro de que éste último continúe, porque creo que es el menos previsible de los personajes (en potencia, me refiero) y el que por ejemplo decida enfrentarse a sus "jefes" no quita que quiera pegarle un tiro a Scofield.
Una cosa que me gusta de los nuevos capítulos es que parece que por fín le van a dar un poco más de cuerpo al personaje de Lincoln, aunque sigue estando muy desaprovechado, desde mi punto de vista.Mrtí | February 4th, 2007, 16:07 | (Contact, Page)

Jo en cap moment vaig contemplar la opció de q Mahone estigués mort, no podien ser tan tontos de carregar-se el millor personatge de la 2a temporada... Totalment d'acord en q per fi coneixem més el personatge de Lincoln, lo cazurro i primitiu q és, en resum com la seva forma de ser i fer es contraposa completament a Scofield.

Tot lo del Kellerman, doncs ja no sé com agafar-m'ho, pq com dius, et pots esperar el típic gir en qualsevol moment i al final casi q cansa una mica q et sentis "enganyat" cada cop. Per això prefereixo quedar-me a l'espectativa. Tot i això, crec q faria pudor q per una trucadeta de la presidenta el tio canvii totalment....

Lo q tinc també cada cop més clar és q la sèrie s'ha d'acabar al finalitzar aquesta temporada. Si no, se la poden carregar per complet i seria una gran pena.Edu | February 8th, 2007, 13:13 | (Contact, Page)

Comentaris rapids:

-evidenment mahone no podia morir, genial kuan es carga el tiu k l'amenaçava
-el gir del mr. kellermann era previsible, esta enamorat presidenta, tot i k els k hagueu vist capitol 16 veureu kera putu kim. tot i k es un chaketeru em moru de ganes de veure kellermann vengatiu
-vull veure kim mort
-ja se kes entrar en capitol 16, xo BRUUTAL paper bellick ara, i kuan surt de preso per buscar els convs genial.
-man encantat trossos de bellick a la preso, enyoru molt preso fellas
-realment mola akesta serie, xo crec k per tenir un final digne hauria d'acabar akesta temporada. Com diu marti, el seguit de flipades es tan gran (i axo k no esta al tatuatge) k acaba costant de colar. pero buenu jo vaig disfrutant

Per acabar, em va encantar akell recopilari de pelis a recomanar, les mes comentades etc xq em vaig poder posar al dia d'algunes pelis k volia veure com layer cake, bittersweet life, 13 tzameti,etc. enfi molt beMrtí | February 13th, 2007, 21:00 | (Contact, Page)

Es veritat lo de que es troba a faltar la presó. Ara quan hi han escenes allà i surt el titolet... "Fox River State Penitentiary", és casi com nostàlgic tot plegat... però en fi, s'ha de dir q la forma com han portat la sèrie un cop han sortit ha estat brillant i jo tenia els meus dubtes al respecte.

En referència al teu afecte per Kim, crec q és un personatge q porta l'etiqueta del dipòsit de cadàvers penjada de l'esquena, pero q encara no sabem quina data hi posa. Està clar q, a falta de presidenta, s'ha convertit en el nou "malo" oficial de la sèrie i l'hauran de mantenir. I com a "malo" és odiable 100%.

Per cert, aquesta setmana no hi ha capítol...christian louboutin | January 12th, 2012, 7:08 | (Contact, Page)

air jordan 23 to ride the train K846 cheap jordan shoe to Ningbo . In jordan 23 for sale the air jordan retro 2 travel process, the Sun Surong jordan space jam wallet jordans 2 accidentally lost...
Realiza un comentario Regresar al artículo | Inicio
Blog alojado en ZoomBlog.com