Calendari

<<   April 2020    
SMTWTFS
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
Alojado en
ZoomBlog

Apocalypto: Comentarios

Maialen | January 24th, 2007, 17:13 | (Contact, Page)

Hombre no se. Me ha gustado y estoy de acuerdo en que los últimos 40 min son trepidantes; también en que la estructura está muy bien y en que las escenas de acción realmente están muy bien rodadas. También coincido en ponerla muy por encima de "La Pasión" y en alejarla de adjetivos como gore, violenta, polémica? (no se porqué la verdad). Ahora, de ahí a calificarla como una experiencia única, sin referentes, etc... Yo creo que la historia no es nueva. La del personaje protagonista al menos no tiene mucho de original, y aunque en muchos otros aspectos no tienen nada que ver, tiene puntos en común con Rapa Nui, el Último mohicano o incluso Braveheart. Por otra parte, viendo el título y tal y como la anunciaban yo me esperaba ver algo del "Apocalypto", del cual sólo se insinua el comienzo. Me he quedado con las ganas de ver algo de la caída del imperio maya. Me quedo con la cita de Durant y la niña de la profecía. Así que no se. Buena película sí. Exeriencia excepcional... Para mí no.amneul | January 25th, 2007, 22:39 | (Contact, Page)

pos a mi mha semblat mes aviat regulilla, feta a base de topicazos y moments hiperpreparats. lo de estructura original passi, que es passa mitja peli corrent i sha de tenir huevs per fer una peli aixi...hehe. tb vaig trobar que es passa amb la violència gratuita (censura por dios! es que nadie piensa en los niños?) i tampoc cal, doncs em va sembla que tota la peli estava encarada a aixo, a crear l'ambient perfecte per matar i torturar els protes. malgrat tot haig d'admetre que la peli entra be i es entretinguda i trepidant, com diu el martí, i fins i tot em va fer riure en alguns moments, d'aquells que dius "no pot ser, no em puc creure que hagin tingut els collons de posar aixo". el millor, quan al final de tota la correguda es troben el que es troben. una pena, per acabar, que no s'hi recreessin mes en la ciutat maya, que es el que mes impressiona de la peli... buena pelicula no. experiencia excepcional, tampoc. pero vist el que ens te acostumats el cinema comercial, esta prou be.Edu | January 27th, 2007, 8:22 | (Contact, Page)

a mi el k mes em va agradar es l'ambientació kuan arriben a la gran ciutat, xq realment mai haviem vist aixi de realista com podria ser la civilitzacio maya, i kuan vaig anar a mexic i guatemala realment nom podia ambientar molt en com seria la vida, mes k lo k podia haver vist en la peli del gerard depardieu de 1492 i els capitols de erase una vez el hombre.pos aixo, moment ciutat es el k mes em va molar.de gore res de res com diu dr. martins,xq en cap moment es veu explicit, simplement k ho insinua molt be i el nostre cap fa la resta.tema accio mola molt xo el fet k es centri nomes en un tiu doncs potser keda com si tota la civilitzacio maya es centri en un cas concret,avere k esta be eh pero buenu mauria agradat algu mes gros. x cert, apunts:genial el jefe malo, el fill de la cueta al davant, i el final de tot (molt previsible nomes kuan trepitgen platja xo buenu sta ben arrodonit)oriol | February 3rd, 2007, 17:10 | (Contact, Page)

Però aqeull del vaixell que surt al final és el quixot?¿manurr | February 5th, 2007, 9:41 | (Contact, Page)

Gran pelicula!!!!!
M'ha encatnat! Coincideixo totalment amb el Martí, però es que a més,a mi ja m'havia agradat molt la Pasión de Cristo, així que ja m'esperava algu així.
La veritat es que veure lo salvaltges que eren els Mayes( no m'ha sorprès tant, ja que n'havia llegit coses i tal), però veure els sacrificis en directe i veure els jocs que feien per cargar-se als aborigens del bosc... doncs dona una idea de com eren.
Cert es que es cerntren amb pocs personatges, com diu l'edu, però es que no es tractava d'un documental, sino d'una peli d'acció i bueno, que dir dels primers minuts en que es veu que aquella gent dels boscos eren persones normals i corrents amb els seus problemes i confilctes. Molt graciós el moment de les fulles afrodisiaques i també l'aparició dels espanyols al final de la pelicula ( en la que l'oriol diu que es el quixot).
La recomano a tothom!!!!Edu | February 8th, 2007, 13:20 | (Contact, Page)

He tornat a llegir meu comentari i puntualitzar lo de erase una vez el hombre k sona molt cutre, pero realment sortia lo dels sacrificis.tb comentar k vax estar per mexic i guatemala i la veritat es k no u expliken massa (deien k sacrificaven els k jugaven a la pilota akella i tal xo ya ta).

el k no vax posar pero si kem va sorpendre molt es la gran kuantitat de sacrificis, royu super seguits(realment era aixi, tan a saco, no se, tot es previsible amb akets herejes no manu?jeje) (brutal imatge de tots els cossos sense cap, al costat del camp de practikes on pelen els pavus)l'amneu | February 9th, 2007, 18:35 | (Contact, Page)

tambe tambe
em va semblar una mica asfjaflñah que la mentalitat dels indius (en especial el comportament dels joves, amb les bromes i tal... ) s'assembles tant a l'actualitat (en especial a la mentalitat americana, de l'heroi i la superació estúpida). nose si realment en aquella època era així, no ho tinc clar, i tampoc ho he explicat gaire bé, però realment era aixo el que em treia de la peli...
tambe

louboutin shoes | January 12th, 2012, 3:13 | (Contact, Page)

canada goose w. In desperation, she could only canada goose sale she began canada goose outlet to ask. for home as soon as possible, regard...Realiza un comentario Regresar al artículo | Inicio
Blog alojado en ZoomBlog.com