Calendari

<<   April 2020    
SMTWTFS
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
Alojado en
ZoomBlog

Babel: Comentarios

Edu | January 2nd, 2007, 13:18 | (Contact, Page)

Osti m'han entrat moltes ganes de veure-la. A lo que venia, aket dijous k sestrena the unit a la sexta, tens referències d'aquesta sèrie?Per cert brutal little britain.numale | January 2nd, 2007, 17:20 | (Contact, Page)

tens molta rao, marti, en tot el que dius... pel meu gust nomes li falta una mica de la canya i poca compassio que tenia amores perros... per criticar alguna cosa, esclar :PbreiXo | January 5th, 2007, 14:47 | (Contact, Page)

Pues yo voy a disentir un poco que si no pierdo la costumbre. La peli está bien, pero a mí se me hizo un pelo larga y me parece que les falta chicha a las historias. Si las destripas un poco se quedan en nada, la mitad de los trozos que vemos son bastante prescindibles y a mí hubo pocos momentos en cada una de ellas que me emocionasen de alguna manera, y casi todos ellos estuvieron reservados para la historia de Brad Pitt.
Y lo que dices de que hay muchas pelis que recuerdan a otras, pues ésta recuerda bastante a 21 gramos y amores perros, vamos, que básicamente es la misma peli. A ver si en la siguiente cambia un poco ya de rollo.Edu | January 5th, 2007, 18:36 | (Contact, Page)

Respecte el comentari del breixo, estic d'acord en que tot es veu bastant calcadet,i s'encasilla molt, pero de les tres pelis aquesta es la que més m'ha agradat,xq encara que hi ha flash backs son molt amens i fa que la historia es faci més interessant (que no em va passar amb 21 gramos que havies de concentrarte a muerte). A més les històries m'encanten,els ambients tan diferents, la boda mejicana m'encanta, el japo "made in lost in translation", els punts de vista de la japo sorda, i la història dels nens moros molt xula. També especial ènfasi als canvis tan encertats d'escenes com kuan li cusen el coll a la tia i crida i de cop passa des del punt de vista de la sorda.I tb keden molt ben reflectits tots els problemes de comunicació entre cultures i tb entre la pròpia gent. Molt bona peli. Ah, pero no he entès gaire xq la japo menteix al poli respecte cm va morir la mare i el contingut de la carta final.enfi poseu opinions.Mrtí | January 8th, 2007, 0:34 | (Contact, Page)

Clar q s'assembla a Amores Perros y 21 Gramos... jo ho deia q com a director és dels pocs q ha ofert coses noves, encara q les seves pelis segueixin totes un mateix estil o estructura. I tpoc crec q aixo s'hagi d criticar, tb s'assemblen totes les pelis del Tarantino, pero... i lo q disfrutes amb cada una d'elles!... sense pensar si s'assembla mes o menus a l'anterior. Pos això tb val en aquest cas.
Per mi, ja pot seguir fentles així si sempre li surten tan bé... Això sí, jo de les tres em quedo amb Amores Perros.

(PS: Por cierto Breixo, feliz año)xavibalcells | January 17th, 2007, 4:49 | (Contact, Page)

Bon any!
Dons la peli esta bé, pro sincerament ma decepcionat. 21 gramos,per mi,és la millor. Akesta no ma sorprès en casi cap momen, i com molt be diu el Breixo, li falta chicha a les històries, mol simples, amb la qual cosa la habitual pretenciositat del Iñárritu i el Arriaga aquí se'ls hi gira en contra.
La millor part la de la japo, pro perque surten pèls púbics i jo sóc un malalt. Algú més pensa q el pare se la folla, i d'akí el suicidi matern i el trauma fillíl? O se men va la olla? I kè coi posa a la nota final? No és una cagada del director/guionista deixar-nos frustrats en aket tema?
Ah, i no veig q la peli es basi en els problemes de comunicació. Tots els fets passen per males decisions preses en moments "extrems", o per simple casualitat/sort. No per mals entesos. Reconeguem-ho: el García Bernal i els nens moros la caguen,fan el gilipolles, i la japo no esta bé del cap. Una peli sobre els problemes de falta de comunicació entre persones, cultures, etc. és Crash. Aquesta no.Dr Dre Beats | March 15th, 2012, 9:21 | (Contact, Page)

Dr Dre Beats
Dr Dre Headphones
Beats Headphones
Dre Beats
Dre HeadphonesRealiza un comentario Regresar al artículo | Inicio
Blog alojado en ZoomBlog.com