Calendari

<<   March 2008    
SMTWTFS
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      
Alojado en
ZoomBlog

Lost - 4a temporada caps. 6 i 7

Per Mrtí - March 14th, 2008, 17:18, Categoria: Lost

Després de que el capítol 6 baixés una mica la intensitat que portaven els tres anteriors, sobretot el 5, el setè de la temporada remonta un altre cop el vol. De totes formes, tots i cada un dels capítols s'estan caracteritzant per tenir molta importància per si mateixos i també per anar donant, poc a poc, petites dosis d'informació que jo crec que ens encaminen cap a la qüestió principal de la sèrie. I és veritat que potser ho fan generant noves incògnites, però jo tinc la sensació que, per primer cop, la sèrie dóna tímides mostres de voler encarar, per fi, una explicació dels misteris de l'illa. Naturalment que queda moltíssim, però no oblidem que, amb aquesta temporada, la sèrie ha superat el seu equador, per tant ja es hora d'anar donant respostes (o pistes d'elles) a les preguntes generades durant les tres temporades anteriors.

Pel que fa al capítol 6, segurament té la trama secundària més fluixa del que portem de temporada, però ens dóna una informació molt important sobre la veritable forma de ser d'un dels personatges i estic segur que no ho fa perquè sí. Per tant, s'haurà d'estar atents al personatge en qüestió perquè segur que se'n guarda alguna de bona (que xungo això d'escriure sense poder desvetllar res).

D'altra banda, el capítol 7 m'ha encantat. No només per certa conversa on es dóna una informació importantíssima per a la sèrie i per certa aparició d'una persona, també perquè m'ha semblat un capítol rodó estructuralment i narrativament, de principi a fi. Qualitat Lost 100%. Com ja he dit, vital el que ens explica un dels personatges que apareixen al capítol respecte l'accident de l'avió i també cert personatge que es mostra al final. Què en penseu?

Per cert, el pròxim capítol, l'últim de la primera tanda de la temporada, es diu Meet Kevin Johnson. Vull que sigui divendres que ve, ja!!

Permalink :: 22 Comentaris :: Comentar | Referències (0)

Blog alojado en ZoomBlog.com