Calendari

<<   April 2007  >>
SMTWTFS
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      
Alojado en
ZoomBlog

El Buen Pastor

Per Mrtí - April 5th, 2007, 0:01, Categoria: Cine - 2007

Robert De Niro mostra bones intencions com a director pero no encerta amb les mesures. El Buen Pastor és una peli plena d'excessos: excés de personatges, excés de diàlegs, excés de minuts (bastants) i, en definitiva, excés d'informació. He llegit que ha costat més de deu anys portar aquest guió a la pantalla, doncs crec q encara haurien d'haver retallat més. La peli comença bé, interessant, fluïda, però mica en mica es va espessint i espessint fins a saturar-se i saturar-te. Considerant que la seva durada passa de les dues hores i mitja, la peli es converteix en gairebé inacabable. Vol explicar tantes coses i les vol explicar de forma tan completa que és molt difícil d'assimilar-les totes, i això fa que l'interès de l'espectador vagi caient fins a esperar, simplement, a que acabi d'una vegada. Això sí, s'ha de destacar que la peli té un estil propi molt treballat. Podríem dir que el continent supera al contingut, ja que aquest últim es passa de la ratlla. El repartiment d'actors i actrius és espectacular, però amb això no n'hi ha prou per enganxar. Personalment, em quedo amb John Turturro i William Hurt, pq a Matt Damon ja me'l començo a trobar fins i tot a la sopa.

El film explica la vida de James Wilson, un graduat de la Universitat de Yale que s'acaba convertint en un dels fundadors de la CIA. En plena guerra civil, Wilson participa en les operacions d'espionatge més importants que van realitzar els USA amb la Unió Soviètica en el punt de mira. Una arriscada feina que haurà de compaginar amb la seva complicada vida familiar al llarg de més de trenta anys.

Segurament la peli agradarà a part del públic, però a mi aquelles pelis que intenten explicar més del q poden (Syriana seria un altre exemple) em cansen bastant. La veritat és q vaig mirar el rellotge bastants cops. Com he dit, la història principal es presenta interessant, per la temàtica, pels grans actors que apareixen, i també per la forma com està explicada, amb anades i vingudes, però quan et trobes que van afegint i afegint i que tot té la pinta d'avançar tan a poc a poc, t'impacientes. Res d'això vol dir que El Buen Pastor sigui una mala peli, té diversos moments força bons i el tema és atractiu, però jo la deixaria en un simple "interessant", pel tot el q he dit abans. Si algú ho pot considerar com un avís, doncs això que es pot estalviar, però, com sempre, només es tracta de la meva humil opinió.

Link Bittorrent (perfecte): V.O sub

Títol original: The Good Shepherd

Director: Robert De Niro

Intèrprets principals: Matt Damon, Angelina Jolie, Alec Baldwin, John Turturro, William Hurt, Michael Gambon, Timothy Hutton, Robert De Niro, Joe Pesci

País: USA, 2006.

Gènere: Thriller, espionatge, drama. 160 min.

Permalink :: 3 Comentaris :: Comentar | Referències (0)

Blog alojado en ZoomBlog.com