Calendari

<<   November 2006  >>
SMTWTFS
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
Alojado en
ZoomBlog

Jericho

Per Mrtí - November 20th, 2006, 21:05, Categoria: Sèries TV

La van presentar com una de les sèries més importants d'aquesta temporada a USA, però la veritat és q tampoc és per tirar coets. És entretinguda, té la seva bona dosi d'acció i també aconsegueix alguns moments de suspens, però li falta magnetisme i fracassa en l'intent de fer q l'espectador s'impliqui en la història i realment tingui les suficients ganes de saber què passarà com per esperar expectant al següent capítol i veure'l lo abans possible. Globalment, els capítols són correctes, però si els passessin els diumenges a la tarda no desentonarien amb la resta de programació d'aquesta franja horària farcida de telefilms en què el final es veu de dos hores lluny. D'altra banda, els personatges no tenen el carisma necessari com per aficionar-te a la sèrie, també pq ens expliquen ben poca cosa d'ells i les seves relacions no tenen massa "chicha". Però el principal defecte de Jericho és el seu profund "americanisme", aquestes ganes de fer-ho tot més gran sense tenir ni idea de la veritable realitat, de veure terrorisme de seguida sota qualsevol pedra i aquest fals esperit de superació només pq vegin lo valents q som.

Un dia, Jake arriba a Jericho, el seu poble natal i del qual va marxar fa cinc anys. Ningú sap on ha estat durant aquest temps i el record q va deixar entre els habitants tendeix a no ser gaire positiu del tot. Jake té previst estar-se un dia allà per visitar els seus pares i després tornar a marxar, però un inesperat fet posarà el poble en una situació crítica i farà que acabi quedant-se més del q tenia previst.

Un poble acostuma a ser un lloc on tothom coneix a tothom, però al mateix temps hi ha molts secrets, rumors i acusacions dels quals pràcticament ningú se'n lliura. La situació excepcional q es dóna a la sèrie fa q diverses d'aquestes històries ocultes comencin a sortir a la llum, i en això es basen els arguments. No estic dient q sigui una mala sèrie, al contrari, no disgusta gens veure un capitolet de tant en tant i entreté força, però no aconsegueix q te la prenguis tan seriosament com pinta. En aquest sentit, es creu més del q en realitat és. No obstant, és una de les opcions en absència d'altres sèries.

Link BitTorrent per baixar-la en v.o. subtitulada.

Títol: Jericho

Creadors: Jonathan E. Steinberg, Josh Schaer i Stephen Chbosky

Intèrprets principals: Skeet Ulrich, Lennie James, Kenneth Mitchell, Darby Stanchfield, Ashley Scott, Gerald McRaney

País: USA, 2006 - ??

Gènere: Drama, suspens, sci-fi.

1a temporada: 10 capítols emesos

Permalink :: 3 Comentaris :: Comentar | Referències (0)

Blog alojado en ZoomBlog.com