Calendari

<<   September 2006  >>
SMTWTFS
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Alojado en
ZoomBlog

Kyle XY

Per Mrtí - September 28th, 2006, 22:32, Categoria: Sèries TV

Una més a la col·lecció. Tal com passava amb Eureka, aquesta és una sèrie q no preten acostar-se al nivell de les millors, però dins aquest segon nivell estaria en bona posició. Es va passar durant l'estiu a USA i de moment només consta de 10 capítols, però sembla que hi haurà una segona temporada gràcies a la bona acollida q va tenir entre el públic americà. Kyle XY aconsegueix, per sobre de tot, presentar una idea original i tenir un cert estil propi q la fa diferenciar-se de la resta, i això és un fet a destacar tenint en compte q actualment van apareixent sèries noves de sota les pedres. Imagineu "començar a viure" amb 16 anys, partir de zero, sense saber res de res de la vida i anar descobrint-ho tot mica en mica, com es parla, com s'actua i per quina raó. Doncs això és el q trobem durant els primers capítols i ja us dic q resulta molt curiós, ja que és com una autoanàlisi completa de l'ésser humà.

Enmig del bosc, apareix un noi completament despullat i pràcticament inexpressiu. Ningú sap  qui és o d'on ve, i la comunicació amb ell és impossible pq no sap parlar i es troba totalment perdut. Com a primera mesura, el tanquen en un centre de menors, on comença a aprendre certs aspectes no gaire agradables de les relacions humanes. Llavors, la psicòloga que porta el seu cas decideix emportar-se'l a casa per poder-lo estudiar millor. La família li posa el nom de Kyle i comença una convivència que no serà gens fàcil.

A part del component còmic d'un adolescent mirant entusiasmat al seu voltant i tocant les coses com si fós un bebé que està descobrint els colors, és interessant aquest exercici q fa la sèrie sobre el nostre comportament en la vida diària, inclús allò més elemental i que mai ens havíem parat a pensar. D'altra banda, la investigació sobre l'origen de Kyle avança paral·lelament i la cosa va creixent en interès i intensitat. Una sèrie simpàtica, molt entretinguda i amb un punt de suspens q va en augment. No es pot dir q enganxi, en el sentit q pots veure un capítol i deixar el següent per al cap del temps q sigui, quan vingui de gust. Això sí, pica la curiositat per veure què descobrirà i aprendrà Kyle en cada ocasió.

Per baixar els capítols amb BitTorrent: http://www.mininova.org/search/?search=kyle+xy+dsr i els subtítols: http://subs.asia-team.net/category.php?id=25

Títol: Kyle XY

Creadors: Eric Bress i J. Mackye Gruber

Intèrprets principals: Matt Dallas, Marguerite MacIntyre, Bruce Thomas, April Matson, Jean-Luc Bilodeau

País: USA. 2006 - ??

Gènere: Ciència-ficció.

1a temporada: 10 cap.

Permalink :: 2 Comentaris :: Comentar | Referències (0)

Blog alojado en ZoomBlog.com