Calendari

<<   September 2006  >>
SMTWTFS
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Alojado en
ZoomBlog

Eureka

Per Mrtí - September 4th, 2006, 23:05, Categoria: Sèries TV

Nova proposta que arriba des de la insaciable indústria televisiva americana, segurament de les més interessants q han sorgit durant aquest temporada d'estiu i amb una bona rebuda per part de l'audiència d'USA. No es pot situar de cap manera al nivell de les grans sèries, però tb s'h de dir q tampoc mostra cap pretensió de fer-ho. Posats a comparar, Eureka es podria assimilar en certa forma a The 4400, donat el gènere de ciència-ficció i la temàtica d'alguns dels arguments. No obstant, mentre The 4400 planteja el seu tema principal com una qüestió d'extrema importància a escala mundial, Eureka tendeix a ser com més humil, ja q (pel q he vist fins ara) tot es concentra en un entorn determinat, de portes endins, sense implicar a la resta del planeta, ni tan sols del país, q ja és dir.

Jack Carter, un oficial dels Estats Units, pateix un accident de cotxe en una carretera apartada una nit fosca i plujosa. Ell i la noia detinguda a qui custodiava en surten ilesos, però el cotxe queda en molt mal estat. Això els obliga a refugiar-se a Eureka, el poble més proper, on de seguida comproven q la vida no és gens… "normal". Habitat exclusivament pels més grans científics i genis de tota mena d'arreu del planeta i amb el centre de recerca científica més avançat del món, Eureka és el projecte secret estrella del Departament de Defensa dels Estats Units. Els fets sobrenaturals estan a l'ordre del dia.

No es pot negar q el plantejament de la sèrie és original i atractiu, i amb possibilitats de donar-li molt de joc. D'altra banda, presenta un to bàsicament desenfadat, sobretot personalitzat en el protagonista (q x cert és Jack de Lost + Tom Baldwin de The 4400), i se li han de reconèixer alguns diàlegs força enginyosos. En resum, un humor molt ben trobat i uns personatges bastant peculiars, q fan q de seguida simpatitzis amb la sèrie. També sap evitar el llenguatge excessivament tecnicista i permet q tothom pugui seguir la part purament científica, cosa q no la limita gens pel q fa al públic. Eureka és una d'aquelles sèries q segurament no arriben a "enganxar", però q sempre ve de gust veure, pq els capítols passen de seguida i quasi sempre aconsegueix entretenir. Un bon complement per omplir l'espera entre capítol i capítol de les altres sèries q ja sabem… xD.

Link Bittorrent: http://www.mininova.org/search/?search=eureka+dsr i subtítols: http://subs.asia-team.net/category.php?id=39

Títol: Eureka

Creadors: Andrew Cosby i Jaime Paglia

Intèrprets principals: Colin Ferguson, Salli Richardson, Jordan Hinson, Joe Morton, Erica Cerra, Ed Quinn

País: USA. 2006-???

Gènere: Ciència-Ficció.

1a temporada: 12 capítols

Permalink :: Comentar | Referències (2)

Blog alojado en ZoomBlog.com