Calendari

<<   May 2006  >>
SMTWTFS
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31    
Alojado en
ZoomBlog

En la cumbre

Per Mrtí - May 16th, 2006, 13:31, Categoria: Cine - 2004

Pelicula del montón però que, dins d'aquest grup, estaria cap a la part alta. Podria ser la germana petita de Closer, però al ser independent té molta més humilitat i senzillesa. Es deixa veure amb facilitat i aconsegueix mantenir l'atenció de l"espectador pràcticament en tot moment, però li falta una mica de chispa; no té elements sorpresa o girs bruscos, els quals li afegirien una mica més d'interès. En general, es tracta d'una peli molt correcta, però que aquesta falta de risc fa que no passi d'aquí. No obstant, s'han de destacar les interpretacions de casi tot el repartiment i també no es pot treure mèrit al guió, que aconsegueix presentar a diversos personatges i anar-los relacionant i creuant les seves vides al llarg de la pel·lícula sense que en cap moment es vegi forçat o poc creible.

Isabel, fotògrafa, i Jonathan, advocat, són a un setmana de la seva boda, però sembla que la cosa no està clara del tot. Diana, la mare de Isabel, és una estrella de cine i teatre que prepara la seva nova obra, i que sospita d'una nova aventura del seu marit. Per la seva banda, Peter és un periodista a qui se li encarrega un reportatge sobre un conegut fotògraf, i Alec és un actor amateur amb ganes de donar un pas endavant a la seva carrera d'actor. Tots ells passen 24h en què diversos fets els posaran en comú més del que es pensen i faran que les seves vides canvïin radicalment.

Sempre m'han agradat els drames corals a partir de diverses històries separades que van coincidint entre elles (Love Actually, Crash…), i crec que En la Cumbre acaba complint, però de forma més discreta. El que sí se li pot atribuir és que és totalment fidel al seu estil, no és gens pretensiosa i per això aconsegueix que els personatges acabin resultant molt propers a l"espectador. No ha estat gens promocionada, per això poca gent deu saber que actualment està en cartellera, i és una llàstima perquè és d"aquelles que segur q agradaria a molta gent.

Si voleu baixar-la d'internet: http://www.estrenosdivx.com/bitorrent-descargas-directas-dvdscreener-1320-en-la-cumbre.html

Títol original: Heights

Director: Chris Terrio

Intèrprets principals: Glenn Close, Elisabeth Banks, James Marsden, Jesse Bradford, John Light

País: USA, 2004.

Gènere: Drama. 95 min.

Permalink :: 6 Comentaris :: Comentar | Referències (0)

Blog alojado en ZoomBlog.com