Calendari

<<   April 2006  >>
SMTWTFS
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30       
Alojado en
ZoomBlog

Veronica Mars

Per Mrtí - April 29th, 2006, 18:05, Categoria: Sèries TV

No, no és la típica sèrie adolescent americana, tot i la primera impressió que es té quan es comença a mirar. De seguida s'aprecia que hi ha un o dos ingredients més que fan que estigui per sobre de O.C. i companyia, i afortunadament la sèrie els sap explotar força bé en la majoria de capítols. Aquests ingredients són la "doble vida" de la protagonista, que actua com a detectiva, ja sigui ajudant al seu pare o resolent casos pel seu compte, i el passat ocult o confús que tots els personatges tenen i es va descobrint a mida que avancen els capítols. Això sí, la sèrie tampoc és res excepcional, és tot una mica light. És d'aquelles que ve de gust mirar algun capítol de tant en tant perquè no cansa (com sí fan les típiques sèries d’adolescents) i de tant en tant hi ha factors sorpresa, però no arriba a enganxar com d’altres.

Veronica Mars és una jove estudiant que, a part de la seva vida rutinària, es dedica a ajudar al seu pare al seu despatx de detectius. Atrevida, impulsiva, sense cap vergonya i amb molts recursos, és capaç de tirar endavant les seves investigacions amb una aparent inofensivitat que resulta exitosa en la gran majoria de casos. No obstant, hi ha alguns fets del passat que l'acompanyen en tot moment i que molt sovint influeixen en la seva forma d'actuar o la seva relació amb els seus companys, en general gens fàcil, i inclús amb el seu pare. Sobreviure i tirar endavant en el present i intentar aclarir el seu passat serà l'objectiu de Veronica durant aquest curs.

El personatge que aguanta la sèrie és el de Veronica, pel seu encant especial i sí... perquè està molt bona (ho havia de dir, és així xD). També el personatge del pare té la seva gràcia i juga un paper important. La resta... doncs són els que podrien formar part de qualsevol altra sèrie adolescent, sense més. La conclusió és que la sèrie no està mal, aconsegueix tenir un toc diferencial, té moments amb bastant enginy i que funciona per passar un bon rato.

Títol: Veronica Mars

Creador: Rob Thomas

Intèrprets principals: Kristen Bell, Enrico Colantoni, Percy Daggs III, Teddy Dunn, Jason Dohring, Francis Capra

País: USA, 2004-???.

Gènere: Drama, intriga.

1a temporada: 22 cap. / 2a temporada: 22 cap.

Permalink :: Comentar | Referències (0)

Blog alojado en ZoomBlog.com