Calendari

<<   April 2006  >>
SMTWTFS
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30       
Alojado en
ZoomBlog

Prison Break

Per Mrtí - April 24th, 2006, 21:10, Categoria: Prison Break

Si em preguntessin a quines sèries de TV estic més enganxat ara mateix, naturalment Perdidos és insuperable, però a continuació vindria indubtablement Prison Break. De les millors sèries que he vist últimament. Personatges amb una força impressionant, fins al punt que aconsegueixen fer-se estimar o odiar, tot gràcies a un brillantíssim repartiment d'actors. Guions rodons i cuidats fins al més mínim detall, imprevisibles en tot moment i que no donen cap respir ni als protagonistes ni a l'espectador. Només dir que el nivell del primer ja és altíssim i que encara no ha baixat en els 19 que he vist fins ara. En cada capítol aconsegueix resoldre part de les incògnites de l'anterior, presentar una trama nova plena d'acció i girs inesperats, i finalment acabar amb una nova incògnita igual o pitjor que l'anterior. No sabria dir cap capítol en què el ritme baixi, o que sigui "de transició". És un no parar.

Michael és un empresari amb una vida perfecta, una bona persona, sense cap antecedent criminal, que un dia decideix voluntàriament cometre un robatori i declarar-se culpable per entrar a la presó. Allà dins resulta haver-hi el seu germà, condemnat a mort per un assassinat que Michael està convençut que no va cometre, i a qui queda un més per la seva execució. Michael entra amb l'intenció de treure'l d'allà, cosa que seria impossible per a qualsevol pres, excepte si ets la persona que va dissenyar la presó i en tens tots els planos. D'altra banda, l'advocada de Michael comença a investigar el cas del seu germà. A part, Michael coneix la història de diversos presos que estan tancats a la presó i intenta guanyar-se la seva confiança per aconseguir el seu objectiu. Però les coses no seran tan fàcils com ell creia, més aviat al contrari...

Sí, ja vaig parlar d'aquesta sèrie a l'inici d'obrir el blog, però llavors només n'havia vist 3 o 4 capítols, i la cosa ha anat a més de forma espectacular. A més a més, la direcció és també destacable, deixa algunes imatges que queden grabades a la memòria. Ara mateix només es pot aconseguir baixant-ho d'internet, jo ja espero impacientment el pròxim capítol... els trobareu a:
http://www.torrentreactor.net/sections.php?id=521
http://www.mininova.org/search/?search=prison%20break

Títol: Prison Break

Creador: Paul T. Scheuring

Intèrprets principals: Wentworth Miller, Dominic Purcell, Robin Tunney, Peter Stormare, Amaury Nolasco, Robert Kneeper

País: USA, 2005.

Gènere: Criminal, drama, suspens

1a temporada: 22 cap.

Permalink :: 10 Comentaris :: Comentar | Referències (2)

Blog alojado en ZoomBlog.com