Calendari

<<   March 2006  >>
SMTWTFS
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Alojado en
ZoomBlog

Como Dios Manda

Per Mrtí - March 26th, 2006, 21:19, Categoria: Animació

Bueno, bueno arriba el producte estrella del blog! I no és pq jo sigui un dels autors… bé, sí q es per això, però també pq va ser el nostre TFC (treball de fi de carrera) i la veritat és q n"estic orgullós i suposo q la resta d'integrants del grup també. A veure, s'ha de dir q es tracta d'un projecte i que com a producte acabat tan sols vem poder fer el q és una petita intro q explica l'inici de tot i ja permet conèixer als protagonistes, però ja mostra una petita porció de l'estil d'humor que domina (tot i q va degenerant a mida q avança). Per als q vulguin conèixer més, també podeu descarregar-vos el guió complet del capítol pilot. Bé, què més puc dir… doncs que l"animació està feta amb Flash i que vem comptar amb l'ajuda d'estudiants de doblatge per posar veu als personatges (tot i q la resta del grup tb vem contribuir). Els guions són fruit íntegrament de les nostres ments malaltes i carregades de freakisme, tot sense l'ajuda de cap substància psicotròpica i/o extramotivadora.

Dani no té la més mínima idea que la nit en què per fi es disposa a perdre la virginitat un mortal accident el farà descobrir un món completament nou en què els morts conviuen d'una forma més o menys semblant a la que ho fem en vida. Allà, coneix a gent nova i tindrà la possibilitat de fer algunes de les coses que no va poder fer fins aquella fatídica nit. Nube, una hippie superencantada de la vida; Isósceles, un culte jove de l'antiga Grècia ; Hoch, un vell vago a l'extrem; Natalie, una pilot de la 1ª Guerra Mundial; i Pelagio, un medieval que es comporta com a tal (naturalment); tots ells són els seus companys de "vivències mortes" en un món bastant peculiar.

Suposo q la resta del grup estarà d"acord amb mi que cada cop q miro la peça final hi veig possibles millores, lo qual tb és normal, però no renego gens ni mica del que vem entregar al final, per cert unes últimes 30 hores seguides sense dormir q no oblidaré mai. Bé, us poso el link per veure-ho, però després exigeixo comentaris amb la vostra opinió, tant positiva com negativa (si és negativa apunteu la vostra direcció al final i ja sta, no passa re). Ah i la resta del grup afegiu els detalls q cregueu, anècdotes, insults a la resta d'integrants, què no haguessiu fet així (una mica tard per dir-ho), etc etc. Ufffffffff que pereza!

Intro capítol pilot à http://www.youtube.com/watch?v=wOA_9dXZyp0

Guió complet capítol pilot à http://www.4shared.com/file/1084132/f66cb0dd/cdm_-_gui_1r_capitol.html

Títol: Como Dios Manda

Creadors: Martí Aragonès, Xavi Balcells, Breixo Corral, Toni Dominguez, Xavi Garcia i Xavi Morató.

Ciutat: Barcelona, 2005.

Gènere: Animació, comèdia.

Projecte: 1a temporada de 13 capítols (2 complets i 11 sinopsis)

Permalink :: 9 Comentaris :: Comentar | Referències (0)

Blog alojado en ZoomBlog.com