Calendari

<<   March 2006  >>
SMTWTFS
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Alojado en
ZoomBlog

Battle Royale

Per Mrtí - March 18th, 2006, 16:42, Categoria: Cine - 2000

Imagineu un paintball o un Q-zar amb tota la vostra classe de l'institut, però amb armes de veritat i amb l'objectiu de matar-los a tots per arribar a ser l'únic supervivent i guanyador del joc. Doncs aquesta macabra idea és la base de Battle Royale, i naturalment és obra dels japos, no falla. Principals virtuts d"aquesta peli: un plantejament original i que entreté un ou. No cal buscar-hi més. Simplement et converteixes en l'espectador d'aquest macabra joc. En un primer moment pots pensar què passaria si la teva classe es trobés en aquesta situació… a qui et carregaries primer i tot això, lo típic vaja. Però la peli acaba sent un joc per l"espectador tb, pots fer quinielas pròpies i tot. Amb tot això vull dir q, encara q hi ha moments q la peli intenta anar més enllà en l'aspecte emocional, no crec q ho aconsegueixi, i menos tenint el cachondo de Kitano com a profe responsable de tot.

Una classe sencera d'un institut japonès és conduida a una illa deserta, enmig de grans mesures de seguretat. Allà es troben amb un professor seu, a qui havien agredit en una classe, que els explica que formaran part de BR, la nova mesura del govern per contrarrestar la violència entre els estudiants de Japó. Cadascún rebrà un equip militar i una arma diferent, tindran 3 dies per matar a la resta de companys si volen sobreviure.

Com ia he dit, la idea no deixa de ser bastant sádica, però com q en cap moment no te l'acabes de prendre en serio, simplement com una diversió, et fa passar 2 horetes com si res. A més, no vull q sem malinterpreti eh, però el fet q siguin japonesos sempre fa una gràcia especial, no ens enganyem xDD.

Battle Royale 2: ja aprofito per fer el comentari ara tb. És dolenta, dolenta amb ganes, a part de totalment innecessària. Quedeu-vos amb la primera.

Títol original: Batoru Rowaiaru

Director: Kenji Fukasaku

Intèrprets principals: Takeshi Kitano, Tatsuya Fujiwara, Aki Maeda, Taro Yamamoto, Masanobu Ando

País: Japó, 2000.

Gènere: Acció, thriller. 115 min.

Permalink :: 5 Comentaris :: Comentar | Referències (0)

Blog alojado en ZoomBlog.com