Calendari

<<   March 2006  >>
SMTWTFS
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Alojado en
ZoomBlog

House M.D.

Per Mrtí - March 3rd, 2006, 12:56, Categoria: Sèries TV

El punt fort d’aquesta sèrie és que de seguida et demostra que no és com la resta de sèries d’hospitals (per fi!), i a mida que vas veient capítols cada cop transgredeix respecte tot allò que has vist fins ara. La veritat és que es podria considerar una sèrie dura, arriscada, sense por d’anar sempre una mica més enllà, però és aquest risc que, per mi, la situa per sobre de la resta. Un bon exemple és com aprofundeix en les rares malalties que es presenten a cada capítol, inclús ens introdueix dins del cos fins arribar a mostrar-nos amb tot detall la part on aquesta actua i de quina forma. Sí, a vegades podria ser poc agradable per algú, però no hi ha millor forma d’ensenyar quin és “l’enemic” a combatre cada cop.

No obstant, el principal element que la diferencia és el seu protagonista, Gregory House, un doctor que evita tractar amb els pacients perquè els considera simples anècdotes. Ell està interessat en curar malalties, no pacients, per això quan ha de parlar amb ells resulta maleducat, arrogant i irrespectuós, vaja q els tracta d’imbècils. Naturalment, la seva relació amb la resta de metges i empleats de l’hospital no sempre és del tot cordial. D’altra banda, la seva imatge també ajuda a donarli una imatge poc convencional, camina amb bastó, sempre mal afeitat i amb aspecte de deixat, i prenent analgèsics cada dos per tres. Tot i això, és el millor metge del centre i tothom acaba confiant amb ell perquè és l’únic capaç de solucionar els complicats casos que han de tractar. En un capítol, pots passar d’odiar-lo a considerar-lo un heroi. Té alguna cosa que sempre l’acaba acostant al públic.

El que m’agrada de House és que per fi trenca amb la figura del “doctor perfecte”, model a seguir per qualsevol, aquell a qui tots ens agradaria trobar si algun cop hem d’anar a l’hospital. Vale q no mostra el comportament correcte que ha de tenir un bon doctor, però potser no s’allunya tant de la realitat…

L’estan passant a Cuatro els dimarts, si podeu mireu algun capítol perquè val la pena.

Títol: House M.D.

Creador: David Shore

Intèrprets principals: Hugh Laurie, Lisa Edelstein, Omar Epps, Robert S. Leonard, Jennifer Morrison

País: USA, 2004-??

Gènere: Drama, suspens.

1a temporada: 22 cap. / 2a temporada: 15 cap.

Permalink :: 6 Comentaris :: Comentar | Referències (1)

Blog alojado en ZoomBlog.com