Calendari

<<   February 2006  >>
SMTWTFS
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28     
Alojado en
ZoomBlog

Arrested Development

Per Mrtí - February 20th, 2006, 23:59, Categoria: Sèries TV

Absolutament genial aquesta serie… després de veure el capítol pilot ia te bona pinta, però amb els capítols següents directament et parteixes. És del mateix format que My name is Earl, capítols de 21 minuts, amb veu en off i un muntatge molt picat, en un capítol passen moltes coses i és un no parar de situacions ridícules propiciades pels personatges, q brillen per la seva pròpia ridiculesa (excepte el protagonista). Gravada íntegrament amb "camara al hombro", pràcticament sembla un reality show, inclús a vegades semblen imatges de vídeo domèstic, i qui està gravant casi podria formar part de la història. En aquest sentit, trenca totalment amb els models clàssics de sit-com.

Michael Bluth és l'únic membre "normal" d'una família rica que de sobte es veu arruïnada a causa d'una sèrie de fets desgraciats. Juntament amb la resta de la família Bluth, intenta tornar a començar i refer les seves vides com poden, però la incompetència (entre altres defectes) de la resta de membres dificulta molt aquest objectiu. Una germana q nomes fa q gastar, un germà q es creu mag, un altre germà amb mentalitat de nen de 8 anys, un cunyat mmmm inqualificable, el millor de tots, en fi… s'ha de veure.

Com he dit abans, els capítols són molt intensos i la història pot tenir varios girs en un de sol. Aquest fet recorda una mica als capítols de les sèries d'animació, a més a més, té flashbacks genials de l'estil Padre de família. També es permet trencar amb altres esquemes, per exemple a vegades el personatge replica a la veu en off o parla directament a l'espectador. En fi, una sèrie diferent a la resta. Acaba de sortir en DVD aquí i si no es troba per internet, naturalment xD. A USA ja van per la 3 temporada.

Títol: Arrested Development

Creador: Mitchell Hurwitz

Intèrprets principals: Jason Bateman, Portia de Rossi, Will Arnett, Michael Cera, Tony Hale, David Cross, Alia Shawkat

País: USA, 2003-2006.

Gènere: Comèdia.

1a temporada: 22 cap. / 2a temporada: 18 cap. / 3a temporada: 13 cap. emesos

Permalink :: 6 Comentaris :: Comentar | Referències (1)

Blog alojado en ZoomBlog.com