Calendari

     January 2006  >>
SMTWTFS
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     
Alojado en
ZoomBlog

Nip/Tuck

Per Mrtí - January 25th, 2006, 15:24, Categoria: Sèries TV

No coneixia aquesta sèrie fins que no va arribar aquí, i la veritat es q les promos ja tenien molt bona pinta i després em vaig quedar enganxat completament. Hi ha qui diu q es passen una mica de la ralla, potser si, pero precisament això es el millor de la sèrie. Realment tenen la intencio de ensenyar com funciona tot aquest mundillo de la cirurgia estètica sense estalviar-se cap imatge, aquí ho ensenyen tot, potser per això podria no ser apta a aquells qui tinguin pànic a les agulles o bisturins, o no els agradi gaire veure sang xD. A part d'això, Nip/Tuck és una sèrie que funciona gràcies al carisma dels personatges i la genialitat dels guions, que no deixen de sorprendre capitol darrere capitol. Polèmica, eròtica, provocativa, en resum: sense escrúpols.

Sean McNamara i Christian Troy són dos cirurgians plàstics que treballen junts a la seva pròpia clínica de Miami. Cada dia reben pacients que volen operar-se per causes molt diverses i la majoria força impactants, i també amb objectius bastant diferents en cada cas. Sovint, han de fer front a conflictes entre la seva feina i altres qüestions extraprofessionals relacionades amb l'ètica, la religió o fins i tot la justícia. Sean és un home amb dona i dos fills, una situació familiar aparentment estable, però que li pot portar més problemes del q ell pensa. Christian és un solter vividor tiracanyes que se'n busca una de diferent cada dos dies i frequenta els clubs més famosos de la ciutat, en ocasions amb conseqüències perilloses. Els dos lluiten per tirar endavant el seu negoci, però al mateix temps per "sobreviure" en la seva vida personal, i al mateix temps van descobrint com aquests dos aspectes poden estar en relació de forma molt directa.

S'acaba de publicar la primera temporada en DVD, però em sembla fatal q no s'hagi inclòs el doblatge en català, no per motius politics ni chorrades d'aquestes, sino pq crec q es dels millors doblatges q san fet a TV3 i suposo q tb pq ja tinc associats els personatges a unes veus determinades. En fi, es u que hi ha... Per cert, ja estem esperant la 3a temporada i conèixer com ha acabat el cas de "l'escultor".... si triga gaire caura per internet, aixo segur xD. De moment, va be recordar que ha passat fins ara diumenges a les 0:00.

Títol: Nip/Tuck

Creador: Ryan Murphy

Intèrprets principals: Dylan Walsh, Julian McMahon, Joely Richardson, John Hensley

País: USA, 2003-??

Gènere: Drama

1a temporada: 13 cap. / 2a temporada: 16 cap. / 3a temporada: 15 cap.

Permalink :: 5 Comentaris :: Comentar | Referències (0)

Blog alojado en ZoomBlog.com