Calendari

     January 2006  >>
SMTWTFS
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     
Alojado en
ZoomBlog

The 4400

Per Mrtí - January 23rd, 2006, 12:27, Categoria: Sèries TV

Aquesta és una de les sèries amb més èxit i audiència a USA durant l'any passat, però perquè la passaven com ha de ser, un capítol per setmana, no sis en dos dies com va fer Antena3. No hi ha pijtor forma de carregar-se una sèrie i maltractar l'audiència. A més a més, precisament The 4400 és un sèrie que s'ha de mirar capítol per capítol, perquè si no et satura una mica, que és el q li va passar a molts que van intentar seguir-la aquells dos dies.

Però weno, a part d'això, trobo que es una gran sèrie i que enganxa de mala manera. La primera temporada és bona, pero un pèl comprimida (en 6 capítols passen moltes coses), però la segona ja és més "habitual" i per mi és bastant millor que la primera.

Un cometa és a punt de passar molt a prop de la Terra, un fenomen sense precedents, quan de cop canvia el seu rumb i es dirigeix directament cap al planeta (concretament als Estats Units, q raro no??). A mida que es va acostant, el seu comportament es torna força estrany, fins que, just abans de colisionar, es para i es queda flotant sobre un llac. Després d'un gran destello de llum, desapareix i apareixen al mateix temps 4400 persones que havien desaparegut durant els últims 60 anys, amb el mateix aspecte que tenien quan van desaparèixer i sense consciència del temps que han passat ausents. Un cop aquí, intenten reprendre les seves vides amb la màxima naturalitat possible, però alguns es trobaran amb una situació ben diferent a la que van deixar. A més a més, comencem a descobrir que aquestes 4400 persones no són com la resta... sobretot una nena petita bastant misteriosa.

La primera temporada es troba fàcilment a internet en castellà, la segona existeix en v.o. subtitulada. Si veu seguir la primera (tot el que van passar a Antena3) i us veu quedar amb les ganes després de veure l'emocionant final, no us perdeu la segona. Si no heu vist res, us la recomano sincerament. Es podria dir que s'acosta una mica a Expediente X, però sense bichos raros, sinó persones humanes.

Títol: The 4400

Creadors: Scott Peters, René Echevarria

Intèrprets principals: Joel Gretsch, Jacqueline McKenzie, Patrick Flueger, Conchita Campbell, Laura Allen

País: USA, 2004-???

Gènere: Sci-fi, suspens, drama

1a temporada: 6 cap. / 2a temporada: 12 cap.

Permalink :: Comentar | Referències (1)

Blog alojado en ZoomBlog.com