Calendari

     January 2006  >>
SMTWTFS
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     
Alojado en
ZoomBlog

Sympathy for Lady Vengeance

Per Mrtí - January 22nd, 2006, 23:18, Categoria: Cine - 2005

Sensiblement inferior a les dues anteriors pel·lícules, Oldboy i Sympathy for Mr. Vengeance, de la anomenada "trilogia de la venjança" del director Park Chan-Wook. No esperava que estigués al nivell de Oldboy (encara recordo lo tocat q vaig sortir del cine xD), però si que s'iguales a l'altra, i sembla que l'èxit li va pujar al cap d'aquest bon home. Al meu parer, la peli no comença a tenir algun sentit fins als últims 40 minuts de les casi 2 hores que dura, quan realment se centra en el què s'ha de centrar, la venjança de la protagonista, i no a presentar tot de personatges i històries secundàries que al final no juguen cap paper i desapareixen per complet. A més a més, té un ritme irregular que sovint fa despistar a l'espectador. Realment, el personatge de la protagonista resulta atractiu i també algunes imatges puntuals, però en resum crec que espatlla la citada trilogia.

Una dona surt de la presó després d'haver complert una condemna de 13 anys per segrestar i matar un nen. Un cop fora, i amb l'ajuda d'algunes antigues companyes de presó, no pararà fins a demostrar les verdaderes raons que la van portar a cometre el crim i fer pagar als que realment estaven al darrere.

Es va presentar a Sitges com una de les grans atraccions (precisament pel merescut èxit d'Oldoby), però tan sols es va emportar el premi a la millor actriu i, sense haver vist la resta de pel·lícules, crec que de forma bastant generosa. En fi, si heu vist les dues anteriors, no està de més veure aquesta, però no us feu grans expectatives com vaig fer jo... Els que no, això sí, mireu Oldboy!!!!!!!!!!!!!! Grandiosa!!!

Títol: Chinjeolhan geumjassi (Sympathy for Lady Vengeance)

Director: Park Chan-Wook

Intèrprets principals: Yeong-ae Lee, Min-sik Choi, Seung-shin Lee, Bu-seon Kim

País: Corea del Sud, 2005.

Gènere: Drama, thriller. 112 min.

Permalink :: 3 Comentaris :: Comentar | Referències (0)

Blog alojado en ZoomBlog.com