Calendari

     January 2006  >>
SMTWTFS
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     
Alojado en
ZoomBlog

Lost (Perdidos)

Per Mrtí - January 20th, 2006, 17:50, Categoria: Lost

Bueno bueno... si el repte fos trobar una sèrie que s'assembli a Perdidos, encara que fos una mínima semblança, em sembla que la cosa estaria bastant difícil. Personalment no havia vist res igual abans, ni en quan a sèries de tv ni en qualsevol cosa diria io. Segurament, per culpa del maltractament per part de TVE (canvis d'horari, etc) molts no l'haureu pogut seguir, però realment casi us exigeixo que ho feu xD. Només dir que el capítol pilot és el més car de la història i que cada capítol es converteix gairebé en una autentica pelicula.

A grandísims trets, perquè es tracta de no desvelar ni el mínim detall, Lost comença amb l'espectacular accident d'un avió que cau a una illa deserta(?). Molts passatgers moren, però una cinquantena sobreviuen i intenten recuperar-se del xoc tan físic com emocional. A partir d'aquí, comencem a conèixer els personatges un a un, cadascún amb les seves característiques i la seva història, i també l'illa on han caigut, que s'acaba convertint en un personatge més i amaga coses que ningú es pot imaginar. La supervivència a l'illa i la convivència entre els diferents protagonistes va marcant el curs de la sèrie, en què gràcies a numerosos flash-backs anem sabent més coses sobre el passat de cadascún i la relació que aquest tindrà amb tot allò que els succeeix a l'illa i les relacions entre ells. Si veieu el pilot i podeu deixar de mirar el següent capítol (i el següent, i el següent...), veniu i expliqueu-m'ho, pq no he vist finals de capítol que deixin més incògnita q els de Lost.

Fa 1 mes que ha sortir el DVD de la primera temporada. Jo me l'he comprat, naturalment jeje, però amb això vull dir q també es troba fàcilment per internet.

Vinga comentaris, comentaris, que en sé de molts que ara no es poden quedar callats!! ;) Sobre els personatges, misteris, teories sobre la sèrie, etc... A poder ser sense revelar grans secrets per a aquells q no l'hagin vist, i només sobre la 1a temporada.

Pels que ja seguim la 2a temporada, obriré un article nou per parlar-ne, pq tema per parlar no falta... eh Breixo? Hermes?

Títol: Lost (Perdidos)

Creadors: J.J. Abrams, Damon Lindelof, Jeffrey Lieber

Intèrprets principals: Matthew Fox, Evangeline Lilly, Terry O'Quinn, Naveen Andrews, Harold Perrineau, Josh Holloway, Jorge Garcia, Dominic Monaghan, Emilie de Ravin, Daniel Dae Kim, Yoon-jin Kim

País: USA, 2004-???

Gènere: Drama, sci-fi, acció

1a temporada: 25 cap.

Permalink :: 9 Comentaris :: Comentar | Referències (0)

Blog alojado en ZoomBlog.com