Calendari

     January 2006  >>
SMTWTFS
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     
Alojado en
ZoomBlog

Pròleg

Per Mrtí - January 18th, 2006, 23:58, Categoria: General

Bona nit a tothom!

Bé... d'això... aquí stem, no?

Després d'un temps pensant en la idea per fi m'he decidit i he obert el blog, diuen que no estàs a la última si no en tens un.... ara demà sortirà alguna cosa completament nova que deixarà això del blog en algo super desfassat i de pringats, pero weno ja se sap com és el món aquest. També deien que el videodisc era el suport del futur... En fi, com que tampoc em preocupa massa això d'estar a la última o no, simplement he obert el blog perquè trobo que és un invent interessant i també és una forma més de mantenir-te en contacte amb la gent.

A banda d'això, i aprofitant per posarnos en situació, donada la meva carrera i la relativament recent afició per la descàrrega massiva de pel·lícules, sèries de TV o d'altres productes que aquí encara no hem pogut veure, sovint em trobava que tenia ganes que la gent coneixés aquests productes que no s'havien vist al nostre país i la majoria segurament no arribarien. Aquest és un dels objectius del blog, donar a conèixer aquestes pelis o series que només gràcies a internet podem veure. L'altre principal és donar la opinió sobre les pel·lícules de cine que vaig veient (ja siguin actuals o no), especialment aquelles que no són conegudes per la majoria de gent (bé bé, la carrera ja ha de començar a servir d'alguna cosa). I finalment, doncs tot tipus de notícies del mundillo que m'assebenti d'una forma o altra, també les posaré, i qualsevol altre cosa de qualsevol altre tema que a mi em dongui la gana doncs també q per això el faig jo el blog... si no esteu dacord en feu un vosaltres i no les poseu, ok? Ah i també estic obert a propostes i temes que es vulguin posar, obviament, m'envieu articles pq jo els publiqui (si vull, clar). Això està obert a tot, amb la clara excepció de tres temes: l'Estatut, Gran Hermano i la reproducció en captivitat del cargol pirineic de closca doble.

Bueno, dit això, espero que participeu i subscriviu-vos! (no es fàcil pronunciar aquesta paraula, eh... i menys amb exclamació...). En fi, aixó, q opineu, pregunteu, critiqueu, insulteu i piropegeu. Ah, i si ho creieu convenient, doneu-lo a conèixer por ahi, i a veure si funciona la cosa. Cada dia intentaré anar posant coses noves, així que aneu entrant i qui sap, potser algunes us arriben a interessar i tot... Oh, quina forma d'expressar-me, quina capacitat de persuasió....

Gràcies a tots per venir i fins l'any q ve.

Martí.

Permalink :: 6 Comentaris :: Comentar | Referències (0)

Blog alojado en ZoomBlog.com